Maviss Melis_tugba oo o neki önce soğuk algınlığı yaşadım sonra grip sonra faranjit oldum canım kurban bayramından bu son aya kadar hep hastaydım inan hiçbir şey yapmadım ve ıhlamur la bal zencefil ile geçti ama mide yanması ve bu sıralar karın ağrısı çok var
Melis_tugba Maviss bendede o var ve ne yapsam gecmşyor elma sirkesi yazıyodu internette çnce beni mahvetti sonra 2 saat rahatlattı benide nereye kadar bide yemeklerden tiskinoyırum bise yiyemiyorum 😔 ya yemekte yapamıyorum artık böyle herseyden tiskiniyorum
Ecehan Bende 9 haftalık hamileyim bi kaç gündür böyle içim yanıyo dondurma yiyorum falan sonra anlık bir üşüme geliyo normal herhalde
Melis_tugba Ecehan belkide havadan bide hormonlarımız yukselıyor ondanda olabılır belki ama uyuz oldum bu duruma
Melis_tugba Tgbabsra 🙃 uykusuzluk var mide yanması var ateş basması var her yerin ağrısı var herseyden tiskinme var 😅 kısa zamanda zıpcık givi olmak istiyorum allahım ya bebişlerimizi biran önce alalım ya ❤️❤️❤️👼🏻👼🏻
Tgbabsra Melis_tugba İnşAllah canım benim hayrlısı ile kucaklarımıza alırız bunlarda geçecek İnşAllah
Maviss Melis_tugbaumarim duzelirsin şu son günleride bir atlatsam hayirlisiyla yavrumu kucağıma almak istiyorum
Fatmadeniz Ateş gibiyim kızım var elimi tutuyor bazen anne çok sıcaksın dedı yanıyorum adeta camlar hep açık doğursakta biraz üşüsem diyorum