beyzaumayy Merhaba arkadaşlar kuzum 35 haftalık doğdu 14 günlük küvez sonunda 6 gündür bizimle tam ememiyor sadece birkaç damla bazen hiç tutmuyor memeyi biberonla sağıp zorla vermeye çalışıyorum ama bazen ⅚ saat hiç almıyor yada aldığındada çok az 15/20 cc alıyor şuan 20 günlük ve sürekli uyuyor acıkıp uyanmıyor yada ağlamıyor zorla uyku arasında vermeye çalışıyorum sizce normla mi bir sorun mu var tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum
OzgeSrc beyzaumayy uyandirmaya calisin sarilik olabilir. Hepimiz ayni surecten geciyoruz malesef . Gerekirse cimcikleyin durtun. Biz anneler kiyamiyoruz ama bakiyorum hemsireler uyandirmak icin neler yapiyor🥲🤕
babymom_8 beyzaumayy uyandır canım bir şekilde çok zor uyanıyorlar ama sarılık sıkıntı inşallah tez vakitte geçer
2prens2prenses beyzaumayy canım burnunu sık benim bebeğimde 35 haftalık doğdu 8 gün kaldı kuvezde hemşireler uyanmadigi zaman gelip burnunu sıkıyorlardı
AtlaSeda Merhaba bizimde 15 gün oldu doğalı ilk günler uyanmakta zorlanıyordu zorla tutturuyordum mememi meğer sütümde az geliyormuş sarılık değerimiz çok yükselmiş 19 lara çıkmış kontrolde farkedildi doymazsa sarılığı artıp uyku ve halsizlik yapıyor mutlaka uyandırın 1.5-2 saatte bir doktor bana 30 cc yemesi lazım dedi ayağının altına vurun kıyamıyoruz ama sarılık olmasından iyidir gıdısıyla oynayın rahatını bozun sürekli emsin Allah korusun hepsini beslenmemizi düzene oturttuk çok şükür değerlerimiz normale düştü 🤲🏻
Ozlemytncy1 Topuğuna parmağınızın ucuyla bastırın karnını hafif sert ovuşturun mümkünse bebeğinizin kıyafetlerini çıkarın sıcakta uyumaya meyili artıyor, hatta gerekirse bezini dahi çıkarın bu şekilde de uyanmıyorsa mutlaka doktorunuza görünün
beyzaumayy Ozlemytncy1 galiba doktora gideceğiz ayağının altına vuruyorum yoğun bakım hemşiresi öyle göstermişti gıdısı ile oynuyorum kucaklıyorum neler neler yapıyorum ama kalkmıyor
Edafmo beyzaumayy bezini aç, topukları o iyice sık, alt donunu çıkar burnunu sık sert sert ama benimki de çok zor uyanıyor
Bebeginehasret beyzaumayy bebeginle.beraber ılık duşun altina otur canm hem senu emmeye alisir hem uyanir
Tbsra95 beyzaumayy walla doktor burnu tut bırakma mecbur uyanıyo demişti ve öyle uyandırıyorlardı ben de yaptım mecbur