AzraFarah Kızımda Molfix bez kullandım kızımda bise olmadı,bunda da Molfix kullanmayı düşünüyorum. Islak mendil hangisini tavsiye edersiniz,sleepy,unibaby,… Bide sleepy bez önerir misiniz,kullanan var mı
Fevehan AzraFarah ben ilk sene Sleepy kullandım sonra molfiks beze geçtim. Islak mendil de genelde beybe turko beyaz sabun kullanıyorum kokusunu seviyorum. Sleepy de arada kullanırım.. ama yıkamadan asla kullanmam hiç birini, yıkadığım yarım paket mendili kapaklı bir kaba koyarım biraz su hava soğuksa ılık su üzerine dökerim. bebeğimin her değişimde poposu yıkanmış olur böylece🥰 ilkinde öyle yaptım, ikinciye de aynen devam inşaALLAH🥰🌸
cahillesohbetikestim AzraFarah bir çok bezi kullanmış biri olarak söylüyorum bebeğiniz hangisini kabul ederse onu kullnıyorsunuz. İlk oğlumda da ilk başta molfix kullanmıştım bu sefer de molfix aldım. Zamanla değişir mi bilemiyorum. 🤭 yenidoğan zamanı için baby me ıslak mendil aldım zorunlu durumlarda kullanmak için onun dışında su ve pamuk kullanıcam inşallah 💙