UmAlya Merhabalar. 38 haftalık hamileyim. Bebeğimin hareketleri azalması ve tansiyonum yükselmesi sebebiyle hastaneye geldim. Açıklık bakıldı 3 cm denildi ama sancı yok. Nst de çıkmadı bende bir şey hissetmiyorum. Seni yatırmamz lazım dediler. Açıklık olduğu için. Ben evde sancimin gelmesini beklemek istedim. Seni gönderemeyiz denildi. Neyse yatış yapıldı. Ama ne sancı var ne bir şey. Büyük ihtimalle sabaha karşı suni takılacak. Çok pişmanım hastaneye geldiğim için :(( belki evde kendi sancım gelecekti bu hafta içinde :((
Svly35 UmAlya Bnce hastaneye yatmanız iyi olmuş tansiyon yüksekliği bebeğin hayatına mal olabilir en iyisi gözetim altında olmanız
Fevehan UmAlya bebeğin hareketi azalmış ve en önemlisi tansiyon yüksek, bide 3 cm açıklık var daha ne bekleyecektin evde, iyiki kalmaya ısrar etmedin. Önemli olan açıklık. Rabbimiz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkma canım🤲🏻🌸💗
Sevl Canım zaten tansiyon çok sıkıntı iyiki eve göndermemişler açıklığında iyi hastanede olman daha iyi Allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla al kucağına
Dolphin16 Bencede hastaneye gitmen iyi olmuş normal zamanda gitsen alsalar tamam dicem ama hem tansiyon hem hareket azalması hem açıklık var diyorsun daha ne olsun . Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲