Hep burda doğum hikayelerini okurdum hiç inanasim gelmezdi birgün doğum yapicmda burda sizinle paylascam şimdi başlıyorum herzaman istedgm gibi olan doğum hikayeme Miraç kandiline girdgmz gece inşallah bu gece dogururum da adını Miraç koyarım diyip uyumustum sonra gece yatmadan biraz ağrılarım vardı herzmn oluyodu diye umursamdm uyumaya devam ettim gece 3 te sancilarim artmaya başladı bı geliyodu ağrı geçene kadar dayanamıyodum sonra dedim acaba dogummu başladı sonra ayağa kalktım kalkar kalkmaz suyum geldi koştum hemen girdim banyo yaptım eşimi uyandırdım saat 3.40 ta hastaneye gttk önce açılmama baktı 8 cm acilmam varms şok oldum doguruyosun az kalms dedi nstye bağladı sancilarim artsın diye suni sancı verdi sonra beni doğuma aldı ıkınma istegm gelsin büyük tuvaletimi yapma istegm gelsn diye sancıyi arttırdı sonra bebeğin saçı gozukuyo dedi bizi dinlersen dikişsiz olur doğumun dedi bende dinledim 5 dkka içinde orda doğurdum o rahatlamayi hissettim onu gördüm dünyalar benim oldu ikinirken kendimi çok siktgm için yırtılmam birzck oldu 2 tane dikisim oldu saat 4.45 te doğum yaptım sonra odaya aldılar bebeği getirdiler emzirdim ama inanamıyorum hala doğum yaptgma bittiğine saat erken olduğu içinde kimseyi çağırmadk eşimle ben tek gttk sonra annem falan duyunca herkes şok oldu çok şükür kurtuldum bebeğim şuan kuvezde ama yarın Allah’ın izniyle kavuscam şuan göğüs ağrısı çekiyorum ama bugünlerde bitcek biliyorum doğum yapmiyan kim varsa Allah sağ saglim kucaginiza almayı kurtulmayı bir avazda dogurmayi nasip etsin