Ahsenilkbebek2110162020 Kızlar aşırı hararetim var 13 haftalık hamileyim limonlu soda var evde içsem sıkıntı olur mu İçilmez diye duymuştum ama size danışayım dedim
Patito__ Ahsenilkbebek2110162020 soda hamilelikte cok ii fakat fazla tuketilmemeli ozellikle tansion hastalari ve tansion riski olanlar. Ayda bir ikiden birsybokmaz tbii bazilari hergun iciyor.
Lazz61 Ahsenilkbebek2110162020 sade soda en sağlıklısı hatta günde 1 tane kemikler için çok faydalı ama yapacak bişey yok madem limonlu soda var kısmetine artık iç kuzum
SeAsNu Ahsenilkbebek2110162020 kefir icebilirsin bebise çok faydalı sodanın bir zararı yok endişelenme 2 hamileliğim az önce içtim bir tane hergün bir adet içiyorum ben siskinligimede iyi geliyor 5+2 yim canım kola ve türevlerini tüketmiyorum canım çekerse sadece tadına bakıyorum bir yudum.
Rwerdst Ahsenilkbebek2110162020 valla 17+2 yiz. Her gün bir tsne magnezyum değeri yüksek soda içiyorum. Limonluda belki tansiyon düşürme konusunda bir sıkıntı olur ama başka bir şey olacağını sanmıyorum
Sahnedekimadam Normalde sade soda +limon daha iyi canım ama şuan o varsa iç sürekli içecek değilsin ya bir şey olmaz
Ahsenilkbebek2110162020 Sahnedekimadam suyu çok seven ben sudan çok tiksinti geldi içemiyorum evde hep meyve suyu bulunduruyorum ama bitmiş yoksa her gün içmem sodayı bir kereliğine mahsus içtim sizin yorumu gördükten sonra
Ahsenilkbebek2110162020 Patito__ sade maden suyunun faydaları çok evet ama evdeki meyveli diye sordum teşekkür ederim
Sahnedekimadam Ahsenilkbebek2110162020 Ben arada kola schweppes falan içiyorum valla🙈 o kadarcıktan bir şey olmaz ☺️
Ahsenilkbebek2110162020 Sahnedekimadam colayı tercih etmem ya limonlu soda şuan daha çok masum geldi 😆 tabi herşeyin fazlası zarar 🥰
Betulaa Bana doktor her gün iç dedi krampım olduğu için, bir zararı olsa öyle birşey demezdi herhalde 😄