cannjuuu Hanımlaarr selaam. 36+4 e girdim an itibariyle ve ara ara vajinal bölgemde anlık zonklama gibi ağrı gibi bi şey oluyor. Önceden çok seyrekti ama son bi iki haftadır yoğunlaştı. Çocuk sanki çıkacakmış gibi hissediyorum bi garip oluyor yaşayan var mı?
Artuni cannjuuu bende 36+6 yım aynı durum bir haftadır bendede var cocuk yerleşmeye başladıgı için baskı oluyormuş penguen gibi yürüyorum 37 den sonra heran gelebilir dedi doktor salı gidicem çatıma bakıcak 🫤
DuyguAsel Haftadayım aynı baskıyı ağrıyı az önce yaşadım çocuk çıkacakmış gibi hissettim aynı kendimi sıktım o kadar çok canım acıdı eşim geldi bebekle konuşmaya daha çok heyecanlandı sonra yürüyüş yapınca düzeldi
cannjuuu Ya yürürken daha fena çocuk her an çıkacakmış gibi hissediyorum tutasım geliyor orayı açılma falan mı oluyor acaba anlamadım 🥲
cannjuuu Seymaycsy Ben çatı muayenesi yaptırmadım perşembe gideceğim yaptırmaya. Ama burada çok başlık okudum çatı muayenesi ile alakalı acılı olmuyormuş.
cannjuuu Seymaycsy Perşembe günü alttan muayene için gittim. Doktorum değil baş ebe hemşire muayenemi yaptı. Çatala oturtup eline bi jel sıkıyor ve bi kaç parmakla vajinal bölgeye bakıyor. Acı vs yok sadece baskı hissediyorsun büyük tuvalet geliyormuş gibi oluyor. 1-2 dk maksimum sürmüştür ya da sürmemiştir. Ama korkacak bi durum yok. O bölgeyi ne kadar gevşek bırakırsan o kadar rahat geçer muayene 🌸🌸