iremanne52 _almirasmom ilk gebeliğim ve son ayım olduğu için riske atmak istemiyoruz bir daha hamile kalırsam hastaneyi değiştiririm direkt
ycl4644 iremanne52 çok saçma değil mi ne demek veremem. Boşuna mı özele gidiyorsunuz daha iyi ilgilenmeleri için yakınmış doğumunuz da ben olsam anında degişirim. Bende özele gidiyorum özelde gittiğim doktorun da numarası var yani birşey olsa Allah korusun kime danışacagız
TubaEraslan iremanne52 çok az kalmış eve başka doktor kanul etmeyebilir ama işte sizin de hatanız ilkten neden istemediniz ki numara ? O zaman vermeyince bırakırdınız . Ben başka medenlerden ötürü 3 defa hastane ve doktor değiştirdim. 3 ü de ben demeden bana numaralarını verdiler
iremanne52 TubaEraslan ilk zaman olduğu için insan akıl edemiyor kendi de vermeyi teklif etmeyince düşünemedik hiç
Betulaa Benim gittiğim doktor da vermedi, bir sıkıntı olursa acile geldiğinizde doktorunuz olduğumu söyleyin beni çağırırlar dedi
Babyykmz iremanne52 ben daha ilk gittigim gun keseyi gordugum gun hemen bir karta yazip verdi sonrasinda kan tahlillerim icin whatsapptan yazmistm hemen cevap yazdi. herhangi bir durumda buradan yazarsin diyerek numarasini vermisti.
Sena00 iremanne52 bende ilk zamanlar tedavi için gittiğim doktordan istedim numarasını özel hastane diye numaramı kimseyle paylaşmıyorum dedi öyle kaldık ortada sonra başka bir doktora gittik oda vermedi şimdiki doktorum çok iyi daha çok eşimle arası samimi istediğimiz vakit arıyoruz sağolsun
Gizembltc iremanne52 benim doktorumda ben istemeden direk vermişti numarasını. Zaman hiç fark etmez aklına takılan sormak istediğin herhangi bişey olursa çekinmeden arayabilirsin yada yazabilirsin diye tembihlemişti
1Gunes iremanne52 dogumunuza az kalmış yani aşırı saçma bu saatte bisey olsa ne yazıcaksınız allah korusun.