Canm-oglum21 Ya ben 20+1 haftalık gebeyim de acaba kaç aylık hamile olmuş oluyorum yani biri sorunca ne demem gerekiyo? Kafam çok karışıyo
defneemom Canm-oglum21 su ay hesabi benimde kafami assiri karistiriyo valla 34+0 olduk az once uygulamada 7 ay 28 gunluk hamilesiniz yaziyor. artik 8 bitti 9a girdik diycem🤷♀️
Senaykork Canm-oglum21 5 ay canım, hatta hamilelik hesaplamadan son adet tarihini gir net ayı belli oluyor , yaş hesaplama gibi düşün 4 ayı bitirdin 5 ayın icindesin
Sevvl defneemom kuzum o hesap tamamen boş doktorlar da kabul etmıyor o hesabı çünkü o 0-4 haftalar arasını saymıyor yanı 1 ay geriden alıyor saçma sapan bir hesap o 8 ayın dolmuş nerdeyse😂
Canm-oglum21 Ebru-2121 1 hafta sonra 6 aylık mı oluyor ay hesaplamasinda 21. Haftadan sonra 6 aylık oluyor diyordu yanilmiyorum dimi ?
Senaykork Ebru-2121 Bende 5 aylık diye biliyorum, hatta doktorum gevelik takvimleri e bakma demişti , 4 ayı 1 gün bile geçse 5.ayin içinde oluyorsun dedi.
Ebru-2121 Canm-oglum21 aynen öyle görünüyor. Artık doğru mu değil mi bende bilmiyorum. Ay konusu çok karışık herkes bişey söylüyor
Meltems53 Canm-oglum21 attığım takvimden takip edebilirsiniz şuan 4 ay 20 günlük hamilesiniz yani 1 hafta sonra tam 5 aylık oluyorsunuz.
yinehamile Canm-oglum21 4 ay 21 günlüksün, 5 buçuk aylık diyenler neye göre diyor anlamıyorum, 5 ay 150 gün yapar 20+1 gun ise 141 gun yapıyor.