Dorukkusumm Kızlar etrafımdaki hep şey diyor ‘odaya geldikten sonra da sürekli gelip gidip alttan Muayne ediyorlar’ vs vs.. Bilgisi olan var mı acaba nasipse spinal olucam ama..
AzraFarah Dorukkusumm doğumdan sonra kanama oluyor mu pıhtılaşma var mı diye kontrol ediyorlar. Bende bir defa hemşireler üstümü giydirmeden önce yaptılar
Sevilay_1 Dorukkusumm ilk defa duyuyorum açıkçası şurda bekliyimde sezaryan süreci nasıl işliyor biri anlatsın 😂
EymeninAnnesi__ Dorukkusumm alttan muayne etmediler beni sadece hasta bezi baglandiktan 2 3 saat sonra kanamama gelip baktı pırtımı normal mi diye o kadar oda 1 sefer baktı
deryarslan00 Dorukkusumm yok öyle bir şey tek bikere sonda çıkarılırken hemşire geldi o kadar ama öncesinde suni sancı çekmiştim onda saat başı gelen giden bakıyordu 😂
Dorukkusumm AzraFarah öyle bahsedilen gibi saat aralıklarla gelip kontrol edilme gibi Bi durum yok yani..
Buseaelisa Dorukkusumm normal doğum da var ama sezeryanda yok öyle bişi bi sonda takıp çıkarılırken bide kanamanın yoğunluğuna bakmak için bi kere hemşire geliyo o kadar
AzraFarah Dorukkusumm öyle saat başı gelmedi kimse. Odaya geldiğide herkesi dışarı çıkardılar,önce sondayı çıkardılar sonra bakmazsak pıhtılaşma olur dediler, bidefa alttan elliyorlar işte, sonra da üstümü giydirip çıktıklar
Sevilay_1 Buseaelisa bende böyle biliyorum sondayı uyuşturuncamı takıyorlar acaba bide dikiş aldırmaya gidincede alttan muayene ediliyormu
Ebrarkubra Sevilay_1 sezeryan da dikiş alınmıyor.. sonda narkozdan sonra takılıyor… 40 gün sonra kontrole gidiliyor o zaman alttan muayene yapıyorlar hatta ben gittiğimde smear testi de yapmıştı gelmişken kontrol edelim diye..
Buseaelisa Sevilay_1 sondayı hastaneden hastaneye farklı takıyolar galiba ilk kızımda zorunlu sezeryan olmuştum uyuşturulmadan takılmıştı bunda nasıl olur bilmiyorum dikişler alınınca alttan muayene yapmamışlardı kırkımız çıkmadığı için kırkından sonra gel demişlerdi aradan 5 yıl geçti bunda nasıl olucak merak içindeyim 😊
Melisacicek06 Sevilay_1 sen hissetmiyorsun taktıklarını zaten canım bide alttan muayene yok sezeryanda dikişlerine bakiyor enfeksiyon varmı iç kanama varmı diye bide ultrasonla bakıyor sonra dikişler alıyor
Dorukkusumm deryarslan00 bu millet ne cok biliyor vallahi doğumu yaklaşanı rahatlatmak yerine bizimkiker daha cok bunalıma sokuyor 😀
Ebrarkubra Dorukkusumm sezeryanda alttan muane yapmıyorlar sadece sondayı çıkarıyor… size ne kadar ped değiştirdiğini soruyor. Doktor sadece dikiş kontrolü yapıyor..
Sevilay_1 Ebrarkubra neden 40 gün sonra alttan muayene yapıyorlar kusura bakmayın soruyorum ama bilmiyorum cidden hepten deneyimsiz kalmıyım 😂
deryarslan00 Ebrarkubra benim estetik dikiş kendiliğinden kaybolan bana hiç dikiş aldırmaya veya kontrole gelcen denilmedi ama 40 gün sonra ne için gidiliyor
Ebrarkubra Sevilay_1 sezeryan ne kadarda olursa olsun ameliyat doğal bir doğum süreci değil o nedenle rutin kontrol yapiyorlar
Dorukkusumm AzraFarah spinalde de odaya gelince sonda hemen cıkartılıyor mu ki, etkisi 6 saate geçiyor vs diyorlar cünkü ben his gelince cıkartılıyor diye biliyordm
Fuhen deryarslan00 benim kontrolüm 10 gün sonraydı vücut ödem yapmış mi kanamayla için temizlenmiş mi falan ultrasona aldılar alttan muayene etmedi doktorum
Ebrarkubra Aleynaerayy22 hayir acımıyor kulak çubuğu gibi birsey ile vajinadan sıvı akıntı örneği aliyor o kadar hissetmiyorsun bile