Mervegc Nasıl insanlar ya da çocuklar? Yani isim bence çok önemli etki ediyordur illa. Ben bu iki isim arasındayım inşallah ikisinden biri olacak kızımın adı.
AzraFarah Mervegc Beren bi tanıdığın kızı var, şımarık, havalı, yukarıdan bakan, kıskanç biri gibi ama galiba biraz çevre,aile, imkanlar bunu etkiliyor
bengilibeng Mervegc ben de sizin gibi bu konuya takıntılıyım. Öğretmen olduğum için her isimde öğrencim var. Çok girişken ve hareketli isimler seçmişsiniz 😅 Beren Cemreye göre daha oturaklı bir isim bence. Aramızda Cemre yoktur inşallah😅 ama ismi cemre olan tüm öğrencilerim ortalığı karıştıran tipler 😅
Deeprain Esimin yegeninin ismi beren, cok zarif kibar ve akilli bir kiz cocugu. Bence yetistirmeyle alakali.
Ipek_2017 2 tane beren tanıyorum. Biri aşırı şımarık ailesi de dile getiriyor zaten yakın arkadaşımın kızı. Bir de akrabamız da var o da uysal bir kız. Bence yetiştirmekle alakalı . Aynı isimi taşıyıp çook iyi ve öokk kötü karakterli insanlar var çevremde
Mervegc Ipek_2017 tabi ki aile çevre yetiştirme çok önemli. Şımarık da olmasın inşallah benim en korktuklarimdan biri görgüsüz bi çocuk olmasi
Mervegc bengilibeng ya kendim de hiç öyle girişken falan değilimdir 😀 ben iki ismi de çok beğeniyorum hayırlısı bakalım
cokkasmabeabi Mervegc beren var dayımın kızı aynı anası gibi miyminti bişey 😂 çok samimi olmadığım için gerisini bilmiyorum
Cey-cey Mervegc evet var kızımın adı beren Arastırırkende 12 sene once butun aile olarak bulup koyduk benim adımda ceren 🤣 Gerçekten adının anlamı gibi oldu hep masallah 🧿akıllı uslu yoran bi cocuk olması bebekkende dersleri falan iyi çok sükür Cemre diye yengemin kızı var Oda masallah cin gibi derleri iyi Agzı iyi şaf yapar büyümüste küçülmüs avrat gibi biraz 🤣
Mervegc Cey-cey ya şaşırdım açıkçası Cemre ler naif olur diye düşünmüştüm hep 😀 iki ismi de çok beğeniyorum hayırlısı bakalım
Berenibeklerken Mervegc kızımın adı Beren. Tanıdıklarımın çocukları var 2 tane ikisi de çok akıllı çok hareketli bıcır bıcır kızlar çok tatlılar. İnşallah benim kızım da onlara benzer.