Patito__ Violetaa bosver cnm muhattap olma hem milletle tartisio hem gelmis bna iftira atiyor salla gitsin boylelerine uyarsak hergun tartisiriz :)
ldmzki Patito__ bişey sormak istiyorum ovülasyon testinde pozitif çıkığı gün mü önemli yoksa ertesi gün yumurta çatladı dedikleri silikleştiğini gün mü değerlendirmek daha önemli
Patito__ Violetaa bnmde 7 gun var ama yumrtlamam gecvoldu oyuzden olursa gec dollenme olur beklicm bakalm nolur. Erken gebelik testi yapacaksaniz en ideali bes gun kala yapmak
Patito__ ldmzki pik gunu onemli yani ikiside koyu oldugu gun ertrsi gunude degerlendirirsen ihtimal artabilr Ben hamile kaldigim ay pikden onceki guny ve pik gununu degerlendirmistim
ldmzki Patito__ Bi pik öncesi pik günü ve ertesi gün silikleşmeye başladığı gün değerlendirdik Kısmetse olur zaten 😅
Patito__ ldmzki aynen oyle kismetse olur tbiki bende bu ay ole yaptim 😊 simdi nasibimizi beklicez artk hayirlisiyla
monarosamommy Patito__ adet gününüz ne zaman Allahim gönlünüze göre versin inşallah Rabbim kucağımıza hayırlı sağlıklı evlatlar versin 🤲🧡
Patito__ monarosamommy 27 subat amin insaallah Allah razi oksun cumlemizin dualari hayirlisiyla kabul olun ins
Patito__ Violetaa yani bukadsr cok yerlesme olmaz diye biliyorum. Belki hamilelige bagli bir lekelenmedjr bilemicm. Bnmde sadece karnm ck agriyo bide kasik. Ama hamile oldugumu sanmam. Kismet zayen olsa sasardim
Violetaa @"Hshdjdhdj valla benim lekelenme oluyor pet koyuyorum mesela az az kahverengi leke 1 hafta kaldı adetime
Violetaa @Patito__ canım adet oldum ben 1 hafta erken oldum . Herhalde deprem oldu gerçekten çok stres yapmıştım ona yoruyorum . Hayırlısı inşallah . İnşallah sen hamişşşş kalırsın :)
Patito__ Violetaa olabilir cnm hayirlisi olsun bende gecen ay ongun erken olmstm dr a gittim arada olur dedi bole dengesizlik. İnsallah birdahaki ay.bnmde buay olur ins bakalm nasip