Nazlii_i Kızlar iyi akşamlar. 31 haftalık gebeyim. 1 saat önce vajina sağ dudağın olduğu kemiğe ağrı girdi yatınca geçiyor ayağa kalkınca ve kalkmaya çalışınca çok batıyor neden bileniniz varmı?
Semilk05 Nazlii_i çok normal bende de hep olurdu yataktan kalkarken zulüm gibiydi doğum yapana kadar da geçmiyor kuzum 🥵
Edda28 Nazlii_i benimde öyle canım iki haftadır başladım 36 dayım şuan doktor normal dedi benek baskı yapıyor koltuktan kalkarken can çekişiyorum resmen bide sonrası var adım atamıyorum sonra geçiyor ama her oturup kalkmamda oluyor yani normal artık bebek de büyüdüğü için
Manolya_mom Nazlii_i Normal diyorlar poliklinikteki muayenelerde ama ben aşırı şiddetli ağrı çekince iki hafta sonra içime sinmedi bir akşam kadın doğum acile gittim alttan muayene etti ebe ve 3 cm açılmam olduğunu söyledi ilaç serumlarla fln doğum olmasın diye açılmayı engellediler. O zaman 30+5′tim şimdi 35+0. Sende bir açılmayı kontrol ettir eğer çok şiddetliyse ama şunu da söyleyeyim o ağrı asla ve asla geçmiyor.
minik_koala_ve_annesi Nazlii_i 30.haftada baslamisti canim yatakta donerken bile o agri geliyordu yer cekimi etkisiyle bebek artik dogum pozisyonu aliyor yeri daraliyor doguma kadar devam etmisti benim
Nazlii_i Semilk05 nasıl geçmez ya çok kötüym şuanda hareketlerim engellendi şaka gibi ağlıyorum şuan 😭😭
hicrann_96 Bende 30 haftalıgım bir aydır var bende doktorum normal olduğunu söyledi. Yürürken canımdan can gidiyor sanki o derece batıyor sırf bunun için hemen doğurmak istiyorum 🤷🏼♀️
Nazlii_i hicrann_96 nasıl normal ya çok ağrıyor bi saat içinde yürümemi kesti resmen çok ağrılı bişey 😭 sizede geçmiş olsun çaresi yokmu bunun ya
hicrann_96 Nazlii_i malesef doktorumuz normal olduğunu söylüyor. Rahim agzı kapalı bebek asagıya vurdugu için bu tarz agrılar normal dedi.
Nhlhmz11 Nazlii_i valla bende aynı şekilde , yuruyemiyorum, yatamıyorum , oturamiyorum , bir şekil idare ediyorum . 35+5 olduk .
Edda28 Nazlii_i sağol canım sana da geçmiş olsun az daha sabır az kalmış seninde sık dişini bebişi düşün bide ben şey yapıyorum artık koltuktan yataktan kalkarken ilk önce oturuyorum bir kaç dk sonra kalkıyorum yavaş yavaş öyle daha az ağrı olduğunu farkettim
Nazlii_i Manolya_mom oo çok geçmiş olsun canım peki doktora bunu anlatırken nasıl diyim vajina da sağ dudak tarafındaki kemikte bir batma bunu vajinada batma olarakmı söyliyim
YagmurAnnesi Bebek artık yavaş yavaş doğuma hazırlanmaya başladığı için baskı yapması ve ağrıması normal canım. Eğer ayakta çok durduysan ya da temizlik vs yaptıysan dinlendiğinde geçiyor.
Nazlii_i YagmurAnnesi gün içerisinde alışveriş serüveni yaşadık ⅔ saat geçirdim sonrasında eve geldik misafirim falan geldi bişey yoktu oturdum tabiki ara ara. Merdivenlerden inerken bi ağrı saplandı vajina bölgesine yürümem bi anda engellendi. İnemedim bir şekilde kaldım öyle sonrasınds yattım yatağa ama çok ağrıyor
YagmurAnnesi Nazlii_i Bende bir iki hafta önce misafirim vardı evi süpürdüm çay yanına bir şeyler hazırladım ayakta çok kalınca dediğin gibi yürüyemiyordum. Ama uzandım 5-10 dk sonra geçti. 38 haftaya girecem bende. Yine dikkat et oturduğun ya da yattığın yerden ani kalkışlar yapma. Vajinada batma ya da baskı olması artık normal bebekte büyüyor çünkü
Nazlii_i Edda28 şuan daha yeni ya ağrısı çok ağrılı umarım azda olsa hafifler gerçekten çok ağrılı birşey tamamen hareketlerini engelliyor yürümen engelleniyor
Nazlii_i Semilk05 çok korkuyorum daha erken olmasından ayrı korkuyorum herşey zamanında güzel acısı bile. Umarım herşey zamanında olur.