Kubra1905 Kizlar bu soru çok kafamı kurcalıyor 38+5 olduk nişan herkeste gelmeyebiliyor doğru ama geldiği halde fark etmeyen var mı fark etmezsek ne gibi sıkıntılar olur
Semilk05 Kubra1905 nişan doğumun o gün olacağı belirtisi değil benim ablamda doğumdan 2 hafta önce gelmişti. Bende mesela hiç gelmedi ne su ne nişan sancıyla başladı doğumum
-Meyra Kubra1905 çok fark edilmiyicek gibi değil canım akıntı şeklinde değil çünkü jöle gibi bi yapısı var😅
Gozdeparlar Kubra1905 onemsemene gerek yok. Aynı hafta ve gündeyiz. Benim taa cuma sabahı geldi ama hala evde bekliyorum 😮💨
Kubra1905 -Meyra yani lavaboya çıktığınızda tuvaletinizle birlikte akıp gitme ihtimali yok mu benim ilk gebeliğim de gelmedi nişanım suyum geldikten sonra gelmişti en son geldi yani oda hastanede ebeler fark etti
Senaykork Kubra1905 çok büyük bir ıslaklık hissediyorsun farketmemek mümkün değil ,cisini yaparken bak tabi sürekli , ama bu bı gelirti değil veya doktorlar bile sormuyo gelip gelmediğini , görmemen daha iyi görünce acaba ne zaman diye kaygı başlıyor
usenmedimyaptimbirvelet Senaykork merhaba bir şey sormak istiyorum nişan geldiğinde doktora haber vermek gerekiyor mu yoksa sancılarım gelince mi haber vereyim biliyorsunuzdur diye sormak istedim
Senaykork usenmedimyaptimbirvelet gerek yok canım, ben tecrübesiz olduğumdan direk hastaneye gittiydim hatta niye geldin , sancın yoksa demişti Sancın gelince haber vermen daha doğru olur, Nisan herkesde gelmediği için , onlar için birşey ifade etmiyor
Dolphin16 Kişiden kişiye göre değişiyor tabi ben sanıyla hastaneye gittim nişan orda gelmişti tuvalete girdiğim zaman hafif kanlı akıntı gibi bileydi hemen hemşireye gösterdim nişan dedi ondan sonra sancım daha çok arttı . Suyum doğumdan bi hafta önce azar azar geliyordu sanki altıma yapıyordum gibi hissediyordum ama doğumda hemşire baktı ve o patlatmıştı 🤦♀️ tabi ben sancıdan duymadım hiç bişey .
usenmedimyaptimbirvelet Senaykork 38+3 canim..ben doğuruyorum galiba🥹🥹 hastaneye gideceğim ya ne olacaksa olsun
Senaykork usenmedimyaptimbirvelet yaa belki başlamış olabilir,hiç korkma herşey yolunda gitcek inşallah, güzel haberlerini bekliyorum canım