asel_asl Hamilelikte limon yemek düşüğe sebep olur diyorlar özellikle kaynanam 🙄 eşim de bu yüzden bana limon yedirmiyor şöyle tuzlayıp tuzlayıp kabuğuyla yemek istiyorum ama korkuyorum ya doğruysa diye
nur34_ asel_asl kuzum herseyin fazlasini yemek zararli tabiki yemegin bile fazlasi zararli ama bitanede olsa yiyebilirsin asitli oldugu icin pek onerilmiyor biyandanda c vitamini oldugu icin yiyileblr ama dozunda
Humeyraeslem1 asel_asl hayır aksine bebeğinizin daha iyi tutunmasını sağlar pıhtılaşmayi önleyeceği için
Eldgrn asel_asl sınırında yediğin sürece yararı dahi var sadece ödem olursa tuzdan olur onun dışında afiyet olsun yine içinde sinmezse doktorunla konuş ama yani düşüğe sebep verir demesi direk yanlış
ycl4644 asel_asl bende Allah korusun düşüğe sebep diye biliyorum. Gizli gizli yedim dayanamadım canım çok istemişti. Tabikide fazlasını kaçırmadan tadımlık yiyin 🙏
Dilara_1 Bende aşılama olduğumda limin yasaktı tutunmasını zorlastiriyormus ama şuan bebeğin tutunduysa sana tadında yiyebilirsin bence ay ağzım sulandı bende çok aseriyorum limonu😂
asel_asl Ozoooo ay bilmiyorum korkuttular beni canım bazen çok istiyor ama öyle dedikleri için yiyemiyorum daha 13 haftalık hamileyim düşük riski hala var 😞yani daha çok küçük
Senaykork asel_asl ben ilk gebeligimde sürekli yedim hicbirseyde olmadı, ona kalırsa maydonozda düşüğe sebep , sürekli yemedigin halde hicbirsey olmaz Allah’ın izniyle
berivan__ asel_asl günlerdir aklımda ama tansiyonum düşer bişey olur diye yemiyorum ama resmen kendimle savaşıyodum madem siz yiyorsunuz bende gizlice mutfakta yiyim bari 😂
Merveeusluu asel_asl o kadar çok yedim ki ilk başlarda hala da yiyorum doğumuma 23 güün var. Çok şükür hiç bir şey olmadı