Ecemsuakpolat_ Kızlar nasılsınız ahahaha doğurana kadar hep sorucam neler yaptığınızı nasıl geçtiğini 😂🥰🙈
Eliffcyhn Ecemsuakpolat_ zor geçiyor bir oğlum var arkasında mahvoluyorum Allah izin verirse kızım olacak ve ben çorap dahi almadım henüz😅 ikinci gebelik zor geldi niyeyse doğum yaklaştıkça da sezeryan korkusu geliyor 😩
elvinimmm Ecemsuakpolat_ bu gune kdar cok şükür hic bir problem yasamadim kızımın dogmasini bekliyorum gun sayıyorum bi yandan alışverislere devam kizimin listesi bitti kendime ait olanlara başlıcam dier ay.gun içinde de cok sıkılıyorum yapacak işimde yok temızlık yapip oyalaniyorum🤣🤣
SaHil_Hayat Ecemsuakpolat_ hiç bir şey yapamıyoruz vajina ma çok baskı oluyor karnıma hafif bastırdığımda kolu bacağı bi yeri çıkıcak sanıyorum 😂😂😂
Rabia04_09 Ecemsuakpolat_ Çok büyük sıkıntılarım yok hamd olsun 🤭 Artık şu sıralar ağırlaştığımı fark ediyorum az biraz yemeği fazla kaçırdım mı mide fesatı geçiriyormuşum gibi hissediyorum nefes alamıyorum birde özellikle yatarken sağ sola tır döndürür gibi dönüyorum iki saatte 😂 alışverişe sora gelince kıyafet eksiğim Var sadece 3-4 tulum ve 10-15 tane zıbın hariç başka birşey almadım ne alacağımı da şaşırıyorum açıkçası hava basıl olur ne almalıyım çok kararsızım öylece bakınıp duruyorum
Momm278 Eliffcyhn benimde 18 aylık oğlum var 27 haftalık hamileyim aşırı zor geçiyor bnm ikincide erkek hiç birşey almadim daha bende bu ay baslican bakalm
2017Yeliz Eliffcyhn 6 yaşında oğlum var benimde ikinci gebelik 28 haftalık olduk kızım olcak gercekten 2ci hamilelik cook zor cok agır geldi 😊
Eliffcyhn Momm278 Allah yardımcımız olsun🥲 çocuk olunca daha da zor benimki de 25 aylık 2 yaş sendromu bitirdi bizi
Ilknur13 26 haftalığım bel ağrım vajinamda ağrılar oluyor oturunca kalkmakta zorlanıyorum bacaklarım ağrıyor doğuma kadar nasıl geçecek bilmiyorum nefes alamıyorum bazen kendi kendime sinir oluyorum şişip kilo aldıkça da dahada huysuzlanıyorum 😂🤦🏻♀️
Ecemsuakpolat_ Ilknur13 senin baya zorlu geçiyormuş canım ben 27. Haftamdayım baya hareketliyim henüz sancı da çekmedim bakalım umarım kızımın tüm herşeyini hazırlarım ağırlaşmadan 🙈
Ecemsuakpolat_ elvinimmm valla benim de herşeyim alındı kendi ihtiyaç listem de kızımında tamam ama evimin temizliği ve boya badanası var bir de odasını düzelicem boyadan sonda onlar gözümü biraz korkutuyor ağırlaşmadan yapabilirim umarım 🙏🙈
Ecemsuakpolat_ SaHil_Hayat 😂😂😂 ay allah iyiliğini versin gerçi geçenlerde aynı durum ve düşünceyi ben yaşadım sol kaburgama aşırı baskı yapıyordu ben de hafif bastırıyordum sonra korktum kafası falandır diye anne olmak işte canın yanaerken bile onun rahatlığını düşünmek galiba 🙈
Ilknur13 Ecemsuakpolat_ gerçekten öyle Allah hepimizin yardımcısı olsun bizimki erkek daha birşey almadım halalaro teyzesi falan başladı almaya 🙈
ygmrtpclr Ya Mayıs anneleri miiiğğ 😍 bizimde uyulamaya göre 94 gün kaldı görünüyor oglum birazcık iri belki sezeryan olurum🥲 ilk 20 haftam zordu kusma kusma kusma kusma… ama düzeldik gibi suan da nefes darlıgım var cok tepikliyor oglum 🥲🥲
Ecemsuakpolat_ ygmrtpclr 20. Hafta da başlıyor nefes zorluğu sanırım biraz yürüyünce zorlanıyor insan bir de genç anne olunca garip bu durum 27. Haftamdayım ben iyice nefes almak zorlaştı sürekli burun tıkanıklığı 🙈😂
Lilyumfokimum Bol alışverişle geçiyor şubat indirimlerinden eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bende şimdiden ağırlaştım nolcak bilmiyorum son 3 aydan aşırı korkmaya başladım. Hakkımızda hayırlısı :)
Ecemsuakpolat_ Lilyumfokimum ben de ağırlaşmaktan çok korkuyorum çünkü yapılacak çok işim var evle ben tüm alışveriş kısmını halledip kapattım ama evim boyanıcak ve temizlenicek bayramı bekleyeyim dedim ama ağır gelir diye korkup başladım ufaktan iyi ki alışverişi bitirmişim yoksa yetişmezdi sanırım artık nasip 🙈🥰
Ecemsuakpolat_ SaHil_Hayat ben de öyleydim ama şuan sert sert vurmalara başladı o yüzden ben de oynuyorum onunla çok güzel bir duygu allah isteyen ve dileyen herkese nasip etsin 🙏🥰
Lilyumfokimum Ecemsuakpolat_ aynen öyle alınacak şey bitmiyorki bitti dyorsun başka şey çıkıyor bende %90 bitirdim şükür benimde ev düzenim kaldı ve sanırım en çok bizi yoracak da o :( kolay gelsin canım ikimize de ♥️
ygmrtpclr Ecemsuakpolat_ ben normalde de alerjik bi insanım sürekli burnum akar tıkanır bu da etkiliyor tabi ve okadar hantalım ki kilo alımımla alakalı değil vucudum agır geliyor bana bi saat temizlik iş vs yapıyorsam 9 saat uzanıyorum 🥲🥲
Ecemsuakpolat_ ygmrtpclr normal bugünlerde sonuçta bi can taşıyoruz onlar sağlıkla gelsin de herşey geçici zaten allahın izniyle ❤️🥰