Birmelekbinsukurabbime Arkadaşlar merhaba bende kan pıhtılaşmasi var az önce iğneyi vurdum göbekten tam çıkardığım anda vurduğum yerden bir anda kan fışkırdı hemen pamuk bastırdım şu anda durdu acaba kanla birlikte içime vurdugum ignede çıkmış mıdır
323832 Birmelekbinsukurabbime içini rahat tut kasa denk gelmiştir bazen ince damarlara denk geliyo o yüzden kanama oluyor ilac çıkmamıştır
Patito__ Birmelekbinsukurabbime o vurur vurmaz karisiyor zaten kanla gelmez cnm biraz göbeğini sikistirarak vur ozaman kanama olmuyor fazla ince damarlada denk gelmis olabilir. Endiselenme bunu cogu kisi yasar
Lazz61 Birmelekbinsukurabbime korkma kuzum kılcal damara yada kasa girmiştir ve öyle kolay iğne içerde kalmaz. YouTube da uygulama şekilleri için çok güzel videolar var mutlaka izle. Geçmiş olsun ❤️🩹 ben aylardır kullanıyorum kevgire döndüm resmen vuracak yer kalmadı iğne girmiyor artık 😢
Birmelekbinsukurabbime Ezgifatma2010 ama tam iğneyi çıkardığım anda hızlı bir şekilde kan aktı ilaç değil yani demi
Birmelekbinsukurabbime Patito__ ilk defa başıma geldi göbeğimi sıkılıyoru 25 haftalığim direk o şekilde vuruyorum mecbur bir anda siringayi çıkarınca anında hızlı bir şekilde kan aktı bende tedirgin oldum acaba ilaç mı geri çıktı kanla birlikte diye çok teşekkür ederim içimi rahatlattınix