Sefika_osman16 Hamilelikte preeklampsi yaşayanlar varmı varsa nasıl yol izlediniz? Yarın 34 haftalık olacağız. Ama bebek kilo almıyor
bombshell Sefika_osman16 ben varım. 31.haftada başladı sanırım. 38+6 da normal doğum yaptım. Suni sancı da almadım suyum geldi hemen doğum yaptım. Çok korktum çok panik oldum ama bebeğim gayet sağlıklı doğdu. Kilosu evet azdı 2760 gr doğdu ama çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık🌸
rumeysa1998 Sefika_osman16 ben ilk gebeliğin yaşadım canım 34+5 de erken doğum yaptım 15 gün kadar kızım küvezde kaldı şimdi 3 yaşında çok şükür sağlığı iyi bense 28 haftalık hamileyim tekrar olmaması için coraspirin kullanıyorum
ylmz-bsra Ben de Perşembe günü detaylı ultrasyona girdim, rahim damarın dar çocuğun gelişmeme ihtimali var dedi ve aspirine başladık, bu durumu yaşayan varsa merak ediyorum ne gibi durumla karşı karşıya kalıyorlar
Reyhantemurtas Ben varım 29. Haftada başladı tansiyon yüksekliği erken doğum korkusuyla 2 kere ciğer geliştirme iğnesi vurdular 34 haftada normal doğum 2400 doğdu çok zor kilo alıyorlar
Sefika_osman16 Anladığım kadarıyla erken doğuma sebep bana 35 de alacağız dedi doktor. Daha 1500 kilo 3 haftadır kilo almıyor anlamadım idrar besin değerine bakacaklar dua edin