Asilim Bu hastaneye kontrole giden yada doğum yapan var mı? Perşembe günü ilk kontrolüm var önden bilgi edineyim
haticedmrk Asilim ben Mehmet beye gittim iyiydi ultrasonda sana gösteriyor bebeği ultrason resminide veriyor yaman beye gittim geçen hafta ultrasonda bebeği göstermedi ultrason resimde vermedi ilgiliydi ama
saitkereminannesi02 Asilim İki kez gittim kaynana bir doktor önerdi Perşembe günü de gittiğim de 2li test yaptin mi hayır dedim 3lü dedi yapmayı düşünmüyorum dedim muayene yarım bıraktı ben sadece yapan hastalara bakıyorum dedi hemen şikayetçi oldum
Anneolmak188 Asilim kesinlikle gidicekseniz sabriye hanım ben hem özel hem ona gidiyordum özeli bırakdım şuan ona gidiyorum çok iyi bir kadın sadece çok yoğun randevu çok zor gayet temiz ve ilgilii bi doktor
Elfavc İlk hamile olduğum zaman gittim bu kadar leş olamaz bi hastane adama bende bebeğimi görebilir miyim dedim sen ne anlayacaksın dedi resim istedim özele git Ordan al dedi
saitkereminannesi02 Snglhfs Ertac bey tarama testi yapmayana bakmam dedi Zlatan yaman bey bir kez de gittim o iyi gibiydi