melike098 2cocukannesiiiii bir haftaya iglesmisti benim kendi dökülmeye başladı bir iki gun ağrı olmuştu sadece
Zynpbr00 2cocukannesiiiii Benim ilk iki uc gün ağrisi oldu. Sonra1 hafta boyunca ters bir harekrt yapinca acıyordu. 45. Güne kadar dokununca aciyordu. Sonra bitti
beyzzsenturkk 2cocukannesiiiii 1 haftanın sonunda iyileşmiş 2. haftaya hic bisey olmamış gibiydi 1 ay oldu hiç doğum yapmamış gibiyim iki üç kere dikislerin döküldüğünü gördüm tam ne zaman dikisler gider bilemiyorum
Bir_tirtilannesi 2cocukannesiiiii hemen hemen iyileşmesi 1 hafta sürüyor ben ilk zamanlar çok ayakta kaldığım için 1 haftayı geçti iyileşmesi 🌸
2cocukannesiiiii [silindi] kadertugrul7 melike098 Bir_tirtilannesi beyzzsenturkk Zynpbr00 Çok sağolun 🥰🥰🥰🥰
kadertugrul7 2cocukannesiiiii vücudunuza bagli benimki 15 20 gün sürmüştü oda hafif bı enfeksiyon gecirmistim o yuzden gecikti iyileşmesi kullandığınız pede cok dikkat edin yuzde yüz pamuk olsun yoksa enfeksiyon yapıyor dikislerde
[silindi] 2cocukannesiiiii temizliğine ve kuru kalmasına çok dikkat ederseniz hızlı iyileşir☺️ her wc’den sonra duşta yıkayıp kurutma makinesiyle kurutup sonra baticon sürüyordum. Ve her seferinde pedinizi değiştirin dolmasını beklemeyin