Ogretmenanne21 Hanımlar iyi akşamlar bi iki hafta sonra fetal dna örneği vereceğim genoks firmasını düşünüyorum bilgisi önerisi olan var mı? Yaptıran ne kadar yaptırdı ne kadar süre bekledi? Güvenilir sonuçlar verdi mi
Nazlimom Ogretmenanne21 geçen sene aralık ayında yaptırmıştım ozamanki fiyatıyla aynı değildir simdi 7. Günde temiz sonucu gelmişti bebeğim de sağlıklı doğdu❤️
Aydanfgn Ogretmenanne21 Ogretmenanne21 Merhaba 2 hafta önce yaptırdık gayet memnun kaldık çok şükür hersey yolunda cuma günü kan aldılar sonrakı hafta persembeye sonuc gelıyor ama gelen sonucta cınsıyet bılgısı verılmıyor doktorunuzla paylasıyorlar sadece.
Beybiacar Ogretmenanne21 3 hafta önce bende yaptım çok şükür sonuç iyi çıktı 7-8 güne sonuçlandı 6000 bin civarında yaptım cinsiyeti doktor öğrenip size söylüyor
Ebruliiii_ Beybiacar cinsiyet kocamı nasıl oluyor tam anlayamadım gelen sonucu kendi doktorumuza gösteriyoruz o mu yorumluyor ?
Beybiacar Ebruliiii_ firma sizden doktor bilgisi istiyor hangi hastane doktorunuz kim diye ondan sonra sonuçlar çıkınca doktorada mail gidiyor sizede atıyorlar size doktotunuzla görüşebilirsiniz diyorlar doktor sonucunuza bakıyor kendi baktığı sonuçtan cinsiyeti söylüyor