gkcnn Hemdemmm ben 36+2′de doğum yaptım doğumdan sonra sadece 2 saat kadar girdi küveze 2900 doğdu bebeğim sende içini ferah tut rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kmelike1408 Hemdemmm merhaba bende 37+2 de yaptim. Kizima dogumu sezeryanle oldu anne karninda enfeksiyon almis o yuzden kuvezde kalmisti sagligi kilosu iyise kalmaz insallah saglicakla kucsginiza alin
Gamzebaby kahvesever__ merhaba canım bende 37 deyim doktorum gelebilir her an dedi ama tabi sancım falan yok bide benim bebiş çok kilolu değil 2.600 kg senin bebiş kaç kiloydu Ben küveze giricek diye korkuyorum Bide alır mı kilo artık yoksa almaz mi çokta güzel besleniyorum ama 😥😥
MeltemAK27 Ben girmiyorlar diye biliyorum şuan 37 deyim doktorum her an doğum olabilir olsa da problem değil bebek herşeyi gelişmiş oluyor dedi
Ada-Uras-Asya Hemdemmm kuwezin bebeğin haftası ile alakası yok enfeksiyon yada yüksek sarılık yada nefesinde bir problem warsa küweze giriyor kızım 35 haftalık doğdu kuweze girmedi oğlum 37 haftalık doğdu 15 gün kuwezde kaldı kızım 38+2 haftalık doğdu 5 gün kuwezde kaldı
Seydaeskii 37+0 da doğum yaptım 2805 gr girmesi kızım küveze solunum sıkıntısı olursa alınıyor. Ablamın kızı 4 kg doğdu 40 haftalık solunum sıkıntısı oldu küveze alındı