Melisacicek06 tun_gok1 Benim ilk kızım oldu suratımda sadece lekeler oluştu çirkinleşmedim şimdi oğluma hamileyim suratım bembeyaz süt gibi gene bir degisiklik yok 😀
Allahvargamyok tun_gok1 kesinlikle katılmıyorum kızım beni güzelleştirdi cildimi falan çevremdekilerde çok gazelleşmişsin dediler hurafe bence kız çocuğuna karşı olanların eskiden bi uydurmasıdır diye düşünmüyor degilim 😊
Anasibalasi tun_gok1 cinsiyeti bilmiyorum daha 18+3 oldum ama yuzumde cok kucuk sivilceler cikti ve saclarim tovbe yarabbim gunde 4 kere falan taramama ragmen banamisin demiyor cadi gibi geziyorum ortada ve cok inceldi cirkinlesmissin diyen var guzellesmissin diyen var …varda var yani anliyacagin 🙄
husnatskn tun_gok1 Yarın 27. Haftama gireceğim bir kızım olacak Allah nasip kısmet ederse 🎀 ama hala aynıyım bana da kız çirkinlestirir ama sende hiç bir şey olmadı dediler, bence batıl inanç gibi geliyor benim düşüncem 😊🌸
Nezosikra tun_gok1 kızlarımda hiç bi değişiklik olmamıştı cirkinlesmemistimde ama düşük yaptığım oğlumda rengim bi açılmış daha güzel olmuştum ama insandan insana değişiyor tabi bu durum
Naazli tun_gok1 kızım beni güzelleştirmişti. Cildim parıl parıl parlıyordu saçlarım da aynı şekilde. Herkes bana senin bebek erkek diyordu ama yanıldılar 🥰
Merinizzz Katılmıyorum bebişim erkek 33. Haftadayiz çok kilo verdim yüzüm çöktü lekelerim var ve cilt tonum çok fazla açıldı beni gören hastamisin diyor 🥴
Mire Ben aşırı güzelleştim ilk başlarda hamile olduğumu kimseye söylememiştim herkes yüzün ne kadar güzel nasıl bu kadar güzelleştin hamilelik parıltısı var yüzünde vs bir sürü şey söylüyordu 15 haftalık olduk kızımız geliyorrr 🥰☺️
femme tun_gok1 aslaaaaa katılmıyorum ne guzzelliiigi 😁😁 alt çenem komple leke sivilce desen mayın tarlasi😁😁 oyle bisi yok yani