Yasooliii Kızlar merhaba ilk gebeliğim ve evimde oda yapacak bir alan yok park beşik mi tercih etmeliyim yoksa sallanan komodinli beşiklerden mi ? Fikirlerinizi bekliyorum 🌸
mucizebebegimmm Yasooliii ben elele madre aldım. Henüz kullanmadım ama çok fazla önerilmiş. Anne yanı park beşik olarak aldım. Ara katı var. Yan tarafı iniyor. Sallanır özelliği var. Aklıma gelenler.
Nevaninannesi Yasooliii ben e bebekten meltem’in beşiğini aldım. Park yatak mantığı ama ahşap. Şık duruyor en azından. Oda yapacak yerim yok bari böyle olsun dedim☺️
Hilalbeby Yasooliii ben anne yani alicam canım benimde çok yerim yok yatagimada yakın olması uyurken hemen koyabilmek için anne yani almak mantıklı geldi asansörlü biliyorsundur onlar daha iyi
Z72r47asel Yasooliii Slm benimde ilk hamileliğim beşiği bugün aldım ben sallanan beşik aldım tekerlekli oturma odasına da götürebilirim rahatlıkla o yüzden onu seçtim benim tercihim sallanan beşikten yana♥️
Y-S Kesinlikle park yatak ara katlı olanlardan. Çok rahat kullanını ve kaldırmak istediğinizde kutusuna katlanıp konabiliyor
Sahnedekimadam Ben joie roomie aldım çok fazla kullanamayacak ama yatak odamda kullanabilicem en azından🌸
Y-S Yasooliii elele madre alacaktım ama odamız küçük olduğu için dar lazımdı bize. baby me nin 60 cm genişliğinde olanını aldık. Hemen hemen aynı modeller. Ekstra alt açma bölümü dönence anne yanı olup olmama durumuna göre değişiyor.
Yasooliii Hilalbeby yok hiç bilmiyorum çok araştırmadım ama sallanır olsun istiyorum bide bebeğin kıyafetleri olacak onları nereye koyacağım diye düşünmüyor değilim
Hilalbeby Yasooliii benim beğendiğim üründe altında 2 çekmecesi var evet sallama özelliği de var ben ayrıca dolap yaptiricam kıyafetleri koymak için belki küçük bir dolap yaptirabilirsin
Yasooliii Hilalbeby adı ne canım seninkinin internetten bakayım , dolap olabilir ama çok az yerim var