Melekroza21 Arkadaşlar selam 2023te asgari ücretle çalışıp 32.haftada izne ayrılan ve doğum yapmış olan biri var mı paranız yattı mı yattıysa ne kadar aldınız net bir bilgi veremiyor alo 170 bari burdan ortalama meblağ nedir onu öğrenmiş olalım
Hallerimvarbenim Melekroza21 Bende burda bekleyim benim ki de yatmak üzere sanırım en kötü ben yazarım alınca
Kucukpanda90 Melekroza21 dogum yapip parasini alan olmuş olsa bile 2 ayini geçen seneki asgari ücretten hesaplarlar. Daha da subat ayındayiz 1 ayinı anca yeni asgari ücretten verirler yine ortaya net bi tutar cikmaz. Bnde geçen hafta 32. Haftamı doldurup izne ayrildim. Nekadar para yatacagini merak ediyorum valla
Mutluemos Melekroza21 peki bisey sorabilir miyim ben önceden çalışıyordum çıktım şimdi geri başladım acaba bende son haftalarda bu haktan yararlanabilir miyim yoksa bir süresi mi vardır ?
Melekroza21 Hallerimvarbenim ay lütfen ya bıktım saçma sapan hesaplamalar sunup net tutar söylenmemesinden
Hallerimvarbenim Melekroza21 Canım yatmış benim para 4 ocakta rapor alıp izne ayrıldım ben rapor bitiş tarihim 08.02 görünüyor erken doğum yaptım 2 hafta falan 8000 yatmış ilk part olarak
Kubraa33 Hallerimvarbenim nereden bakıyorsunuz acaba,ben doğum yapalı 2 ay oldu e devletten iş göremezlik raporuna bakıyorum 4bin küsür yattı dahada yatmadı neden
Deletedmom_51 Melekroza21 Canım ben e devletten baktım 35.haftaya kadar çalıştığım hali 511 TL yazıyor ptt ye gönderildi diyor bu SGK ödemesi imiş, bi de Aile ve Sosyal Hizmetletdrn alınacakmış onu bilemiyorum
Hallerimvarbenim Kubraa33 Bende ordan baktım canım bilmiyorum ki bence SGK’yı ara sen bi iş yerin doğum sonrası raporunu bildirmemiş olabilir