Emineclk Yaso-123 canım herseyı abartmadan ye benm canım cigerde cektiginde yedim kolada ictim nefsimi korleyene kdr abartmadan hepsınden ye
Yaso-123 BenimKucukYazCicegim bir takım söyletiler var düşük olabilir diye sakıncalı asla yenilmemesi gerekiyor muş buda beni şüpheye düşürdü
dmtturan Yaso-123 ay ben iki hafta sürekli yedim portakal mandalina nar muz salata yaptım baya baya yedim
Yaso-123 Sevindim sizden böyle yorumlar gelince çünkü çok nar yedim ilk 3 ay insan tedirgin oluyor böyle duyumlara 🙏🫶🏻
Rabia04_09 Yaso-123 tam tersi çok faydalı olduğunu duydum ve çokta yedim sadece fazla tatlı olduğu için şekeri tetikleyebiliyormuş
323832 Yaso-123 bende yedim ilk aylardan başlayarak düzenli şuan 30 haftalik oldum geçende yine yedim bende bi sorun oluşturmadi sanmıyorum birsey olacağını
Sevilay_1 Yaso-123 folik asit bakımından zengin diye araştırmıştım bende haftada 1 yerim sorun olacağını düşünmüyorum
Merinizzz Yaso-123 benim canım çok istedi hamilelik başlarında ilk haftalarda baya yedim artık 32+4 olduk geçen yine canım istedi aldım yedim çok şükür sıkıntı yaşamadım
Momdiary Ben başlarda yemedim korkumdan sonra canım çekti eşim yerken biraz biraz yemeye başladım aslında besin değeri yüksek neden zararı olacak bende anlamadım