Kizlar deldirdiiim ahahahah 😂 azimli sıçan duvar deler , inatci densiz zarife istedigini yapar. Bugun sabah kalktık kocama dedim gitme ise hava cok guzel degerlendirelim , sonra dedim bir dakika bizim sitenin kapisinin onundeki eczaneyi aradim dedim kulak deliyormusunuz dediki kac aylik dkdkdkd sonra saaak yapistirdim cevabi dedim bu ay sonu 7 oluyo 6.5 yani. Dedi tamam cifti 50den delerim suzgec yaparim dedim oooo super. Esime dedim hazirlan gidiyoruz dedi nereye dedim ay dur sana türkiş eyirlayynnnss yapiyim (bizde turk kahvesi bu demek kayinvalidem saolsun) dedi ay yap ama hangi dağda kurt öldü bol kopuklu turk kahvesini yaptim goturdum dedim kulak deldirmeye gidiyoruz. Dediki nereni deldircen gene dedim ben degil küçük prensesimize ilk deligini actircaz aksam sana tekrar kahve yaparim cay ve churchill ile kombo atarim sizi beklersek 30 yasinda deligi olmaz bu kizin ikna oldu tak tak deldirdik tuttugumuz icin agresiflesti ama hallettik sonuc olarak deligimiz var artik ustelik kupelerimiz kirmizi , 3 kurus fazla olsun kirmizi olsun heheheheh