Zumzugukodummuzzingillatirim Balbebek012 asiri estetik duruyir , ben cesaretliyim ama bebekle bakamam diye henuz deldirmedim aklimda ama
Rwerdst Zumzugukodummuzzingillatirim hepsi delmiyor ama delenler var. 2 ve 3leri deldirdim yeni ya😃 hamile kalmadan önce 🤦 kapandılar gerçi ama tekrsr gidipte delidirmedim korktum hamileyim diye 😃
cahillesohbetikestim Zumzugukodummuzzingillatirim cani anne 🤣 seni kedi kesen satanist ilüminati ana 🤣
cahillesohbetikestim Zumzugukodummuzzingillatirim pis amerigaa 🤣 valla kanka eczaneler deliyor sanırım bir sor bakalım eskiden kuyumcular deliyordu da bebek olunca ne olur bilmiyorum
Baymehal Zumzugukodummuzzingillatirim ayy zamanında bende böyle post açmıştım linç üzerine linç yemiştiö kız küçük canimisin vs diye resmen korkuttular beni kötü anne olurum diye kzıın pişman olursa vebali sana kalır vs diye bende deldirmedim acaba 2 kzın kulaklarını da deldirsemmi bu postu görğnce tekrar heves ettim 😂😂 eczane en iyisi
Zumzugukodummuzzingillatirim Baymehal valla ben kucukken delinmisim , ustune kacak delik actirdim. Simdide daha fazlasinda hani gozum. Kiziminda delinsin , bana cani diyeni kesiyorum asko ben
Baymehal Zumzugukodummuzzingillatirim ah tabiki korkar ama şimdi küpe takmayı vs sevmezse diye düşündüö bakalım ya olmadı süprizle yaparız 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Baymehal kupe takmayi sevmezse cikarir. Ama ben kizimdan emin olamiyorum
Zumzugukodummuzzingillatirim Azizinannesi2 askim oturduk yurtta , intraket falan aldik kiz zaten piercing yapiyordu profesyonel , tik deldik…
ballikedii Zumzugukodummuzzingillatirim kız dur Kadıköy’de istemediğin kadar var neredeyse tüm kuyumcular haşa deliyor yok dersin baykuş piercing var rex sinemasının orada belki orası delebilir bebişi de belki hallederler valla benim oğlum olucak tek kulağına ben bile deldirmek istiyorum eşim allahtan biraz büyüsün kendi isterse deldirsin diyo 😂
ballikedii Zumzugukodummuzzingillatirim valla bizimkinin de var ve çok seviyorum bir de benim koca dövme yaptırsa çok mutlu olcam ben bayılıyorum ya benim var abimden dolayı şanslıyım dövme sanatçısı çünkü 😂 inatla ben sevmiyorum sen yaptır diyo 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim ballikedii benimkinde oda var bide bende yer kalmadigi icin ona yaptirdigim dovme var djdjdj