Esescimm Kızlar ilk gebeliğim, şu sıra müslin bezi çok duyuyorum. Ne için kullanılıyor neden tercih etmeliyim?
Paramedik16 Esescimm canım ev ısısı iyiyse üstüne örtebilirsin beşiğin pusetin üstüne örtebilrisin bi yere yatıracağın zaman altına serebilirsin ben 5-6 tane birine 5-6 tane birine almıştım (ikiz)
2aslan_annesi07 Esescimm ince bı bez ben baya büyük aldım kalın pamuklu vs değil yani öyle halıya vs koymadan önce altına sermek için aldım veya arabanın ustunu örtmek için kundak yapanda var
1erkekkannesiiii Esescimm hayat kurtarıyor bebeğim 1 aylık altına seriyorum üstüne seriyorum üstünü degıstirirken lazım oluyor pusette taşırken banyodan sonra sarmalarken bile pratik oluyor her yerde kullanılıyor yani canım bol bol al bende 4 tane kalın 6-7 tane ince var iyi ki almışım imkanın varken al canım suan e bebekte 3-4lü setlerde indirim var bakabilirsin
Ozlemiskndr Esescimm çok kullanışlı oluyor ince pamuklu olduğu için kundak battaniye sırt bezi herşeye kullanılıyor
Esescimm Çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla çok amaçlı bir bez, battaniye vs olmadığında kurtarıcı gibi :)