Sidelya Kasık ağrısı, rahimde iğne batmaları, hiç olmayan baş ağrıları, kabızlık, halsizlik gibi belirtiler 8 9 gündür vardı ama dün birden kayboldu 🙄 adetime 1 gün kaldı yarın da kan testi için gitcem ama merak ettim yaşayan var mı acaba böyle bi şey. Yerleşme ağrısıydı bunlar da yerleşince geçti mi acaba 😅
Siriiiin Sidelya kuzucum bekle bi bakalım sabrrt 3 gün adetin gecikirse yaptırırsın test. bende 2-3 ay üst üste oldum belirtilerin hepsi vardı doktorum psikolojik dedi 🤷🏻♀️
Sidelya Siriiiin aslında aklımda değildi ama adetime 10 gün varken belirtiler olunca beklenti içine girdim ister istemez sanırım. Yarın 4 te sonucu öğrencem ama o kadar sabırsızlandım ki sormak istedim yaşayan var mı sonuç ne oldu diye
Sidelya BurcuY onda da yanılma payı çok dediler diye sabrettim 😅 yarın kan testiyle öğrencem inşallah pozitiftir 😇
BurcuY Sidelya kan testi bir gün sonra çıkıo kuzum o yüzden dedim 🙊🙈 garanti diolar ona ben normal testle yaptım silik çıktı sonra bide erken gebelikle yaptım kıpkırmızı çıktı 🙊