Seymasahinyildiz Yani araştırmalarıma göre sanırım sancıların düzenli olması gerekiyormuş. Ama iki gündür devamlı vajinal bölgedeki aşırı baskıdan yürüyemeyecek hale geliyorum normal mi? Oturunca geçiyor sadece ayaktayken yaşıyorum bunu
Babykalamar Seymasahinyildiz bebegin kafasindan dolayidir o vajinadaki baski. Dogum sancisi belden karniniza vuran sanci yada kasilma olabilir ama hissetmek zorunda degilsiniz benim nst de cikiyor mesela 100 lerde ben bisi hissetmiyorum. Zamani azalip sanci siddetleniyorsa dogum sancisidir duzenlidir. Geldiginde nefes aldirmaz gecincede gelmemis gibi olursunuz
Lavina Seymasahinyildiz bebek baskı yapyordun bende 1 ay alt tarafım şiş gibi gezdim doğum sancısı beli aralıklarla kendini his etirir ya nişan ya suyunuz gelir emin olursunuz
berceste5155 Seymasahinyildiz doğum sancısı vajinaya baskı şeklinde olmuyor belden aşağısına bir baskı varmış gibi hissediyorsun ve ıkınma hissi geliyor
Seymasahinyildiz Babykalamar Yani sıkıntı olsa illaki belli olur bi şekilde herhalde yarın doktor randevum var bakalım hayırlısı 🥹
Babykalamar Seymasahinyildiz bebeginizin hareketlerini kontrol edin hareketi oldugu surece bir sikinti olmaz doktorum oyle diyor💞
Dmrbs18 Lavina benimde vajinada sızlama oluyodu meğer kafası assadaymıs dönmüş şimdide arada sis gibi hissediyorum vajinamı 🫤
Eceugur Aynısı bende de var🤗 2 gündür regl ağrısı gibi ağrı çektim şimdi de aşırı bi baskı var yürütmüyor resmen korktum bende doğum mu başlıyor diye 38+4 teyiz
Lavina Seymasahinyildiz ilk bebek olunca bilemeye bilir insan benimkide 3 olucak burdan bazen yeni şeyler öğreniyorum 😅
Seymasahinyildiz Lavina Maşallah Allah analı babalı büyütsün hepsini güzel günlerini görün inşallah 🥹
Dmrbs18 Lavina 34+3 haftalıgım.doktor tedbirli ol dedi heranda sancın olabilir 2 3 hafta sonrada gelebilir dedi heycanlandım bakalım hayırlısı olsun 😊
Lavina Dmrbs18 hakınızda hayırlısı olsun ben tam haftayı doldurdum ama iki ay öyle gezdim ağrı falan yoktu şişti ilişki olunca zor oluyordu çok bir avazda doğrun inşallah 😌