Ipek_2017 Merhaba yatak odasına hangisini tercih etmeliyim. 1buçuk 2 yaşından sonra kendi odasına geçiricem Allah izin verirse. Bir oğlum var onu da 1 buçuk yaşında odasına geçirmiştim.
tutkukaya Ipek_2017 Merhaba biz hem yanımıza da alıp kullanabilmek için hem de 4 yaşına kadar sorunsuz kullanabileceğimizi düşünerek elele park yatak tercih ettik hem alt değiştirebileceğiz bir yatağı ayrıca kendi yatağıyla beraber geliyor. Anne yanı da olur düşünebilirsiniz
Momsy410 Ipek_2017 ben olsam kesinlikle anne yani ahsap besik tercih ederim. Onemli olan gunun sonunda kullanim kolayligi olacak ama ben park yataklarin goruntusunu hic begenmiyorum. Bulsam ben de mobilya besik alacaktim ama mecbur anne yani besigi aldim 6 ay sonra bakicaz artik
mysweetbabyy Ipek_2017 ahşap yatak pismanliktir park yatak en güzeli elele madre aldim ilk oğlumda ahşap aldim çöp oldu
Allahkahretmesin1 Ipek_2017 park beşiklerin görüntüsünü ben hiç beğenmiyorum anne yanı ahşap beşik alacaktım ama annem sağolsun daha 12. Haftamızda beşiğimizi aldı mobilya beşik almış görüntü olarak çok güzel ama kullanım açısından nasıl bilmiyorum henüz
hocanimkizim Her ne kadar mobilya istesem de etrafımdaki annelere tek tek sorup hepsinden park cevabını alınca anne yanı park yatak aldım ben de.