gakkoyengee Merhabalar kasık ağrım var yeni hamileyim adet sancısından beter ağrı ayak altıma sıcak su torbası koysam bir sorun olmaz demi ?
gakkoyengee Mustafayigitvebeytugannesi danıştım hiçbir sorun yok dedi her şey yolunda ❤️🌸 ilk zamanlar çok normal dedi
1asel-duru Ayaklarına koymanda sakınca yok ama bir doktora görün çok şiddetli ağrı normal değildir kaç haftalıksiniz
gakkoyengee 1asel-duru doktor gözetimindeyim hiçbir sorun yok dedi daha bugün geldim doktordan çok normalmiş ayak altı sorun değilse koyayım madem 🌸
Aysecan0335 Stres yapma felaket tellalı gibi yorumlarıda es geç herkesin bünyesi farklı sonuçta şiddeti belki normaldir ama senin acı eşiğine göre sana fazladır bilemeyiz bebişin iyiyse problem yok olabilen şeyler bunlar :)🧿
gakkoyengee Aysecan0335 çook teşekkür ederim 🌸❤️ ayak altına su torbası koydum baya hafifletti şükür bir sorun yok sürekli olan bir şeyde değil aslında hatta yatınca oluyor diyebilirirm 🤦♀️ ayakta hiçbir sorunum yok ❤️😂
Aysecan0335 gakkoyengee aynen bazen üşütüncede oluyo her şey olabilir vücut bebişi hazmetmeye çalışıyo şuan 😁
gakkoyengee Aysecan0335 o da olabilir çünkü yumurtlamamda geç oldu 2 şubat yumutlama 5 şubat çatlama daha baya yeni ama işte son adet tarihini baz alıyormuşuz öyle olunca 5 hafta oluyor 🌸