BenimKucukYazCicegim Burnumun içi kuruyor kanıyor. Kupkuru kanlı oluyor içi. Ne sürebilirim içine? Basit nemlendirici olurmu? Geceleri 5 kere kalkıp burnumu temizlerim🩸👃 11+3 haftalığım.🙄
Nilay0707 BenimKucukYazCicegim aynı durum mu bilmiyorum ama hamileliğin 7. Ayında bir burun kuruluğu başladı şuan 9. Ay hala devam ediyor nefes almak haram. Okyanus suyu tuzlu su nemlendiriciler hiç bir fayda etmedi. Sadece iliadin ile açabiliyorum doktor tavsiye etmiyor iliadin bağımlılık yapar diye ama başka türlü nefes alamıyorum ölecekmisim gibi geliyor :(
2aslan_annesi07 BenimKucukYazCicegim nazal burun yıkama diye geçiyor çok iyi geliyo tıkanıklık vs .. 7 aydır başka bişey kullanmadım sprey vs gerek kalmadı suyu burnuma çekiyorum afedersiniz diğer burun deligimden aparatla cikiyo çok rahatlatiyo deneyin derim eczanede satiliyor
2aslan_annesi07 BenimKucukYazCicegim https://ty.gl/fk8zg1ubqb bu tarz bişey bende işe yaradigi gibi sizde de yarar insaAllah❤️
BenimKucukYazCicegim Nilay0707 ya ben de burun tutulmuyor ama içi kuruyor acıyor Burnumun deliklerini bile kıpırdatamıyorum o derece kanıyor😦
Ecemirem-06 Benimde gebeliğin 5 haftasından sonra oldu hele geceleri hiç nefes alamıyorum tıkanıyorum sürekli uyanıyorum hava nemlendiricisi aldım bı kaç gündür kullanıyorum gece yatarken iyi geliyor geçmezse uygun fiyatlı bitane alıp deneyebilirsiniz