MaviDeranHazal Elissa1 bişey diyim mi istanbulda yaşıyorsanız direkt Eminönü’nden alın ben öyle yaptım çok kâr ettim. İnstagramdan dolandırılınca güvenim sıfırrr. Hem ucuz hem görerek almış olursunuz
Elissa1 MaviDeranHazal Maalesef, yaşadığım yer küçük bir şehir her şey istediğim gibi bulunmuyor ve malzemeler çok pahalı
Minis122 Elissa1 model.olarwk nas birsey istiyorsunuz ben bu isle uhrasiyordum. Hala.ugrasiyorum ama. Eskisi gibi cok almiyorum istediginix model varsa cevremde guvenilir bu isleri yapan var yonlendiririm
Duybar Betulunsusevi Bu sayfada yaptırdım güvenilir her konuda da yardımcı oluyor sağolsun işini hakkıyla yapan biri
Minis122 Elissa1 ben pleksi uzerine calismis biriyim. Bende kendi benegim icin yapacagim. Bulut. Seklinde olan kapi susu osyerseniz Pleksi yada renkli ahdap modeller yardimcinolirum instegram hesabiniz varsaaa ordan size atarim burdan resim yukleyemiyorum
Minis122 Elissa1 pleksi_hobi_dunyasi sayfam.benim ordan yazarsaniz istediginiz modeli. Atariz ben size sayfa ismide söylerim ben kendimde yapiyorumda hamileligimiz biraz zor gevoyor die. Azaltrim islerimi
MaviDeranHazal femme pembe mavi süs diye bir işletmeden aldım diğerlerinin adını hatırlamıyorum. Orda oyalanıp yorulma diye isimlerini verecektim 😁 hepsi ard arda zaten. İnşallah gönlüne göre bulursun
femme MaviDeranHazal evet süsculer hep bi sıra da ama isim vermeniz iyi oldu en azından direk ona bakarım 😇 teşekkür ederim