Betullllk Kızlar ben genel olarak devlette kontrol oldumm 41+2deyim devlete yatış yaptım ama ne açılmam var ne sancı.. özele gidip direkt sezeyana aldirabilir miyim. Devlet almıyor bekliyor ben çok sıkıldım ve artık normal doğum korkum oluştu
Deletedmom_110 Betullllk Canım korkutmak istemiyorum ama o haftalar tehlikeli Allah korusun malesef devlet öyle bekletiyor ilgilenmiyor özele git bence hemen alırlar
Tubican Betullllk bence hiç bekleme devlet o konuda çok bekletiyor 42 ye illa normal doğum olacak diye bişey yok sen ve bebeğin sağlığı önemli çok bekleme bence zaten baya beklemişsin
Betullllk CayGetireyimMi teşekkür ederim herkes ısrarla normal doğum diyor ama sıfır açılma ne yapabilirim
Betullllk Deletedmom_110 aynen suni sancı bile vermeyecekler galiba öyle bekliyorum bebek daraldı artik
CayGetireyimMi Betullllk bilmiyorum ben isteğe bağlı sezaryen oldum. İnsanların ne dediği benim için önemli değildi.
Deletedmom_110 Betullllk suni niye vermiyolar ya o kadar da değil aslında suni verir alttan bir iki muayene etseler normale baya şansın var
Betullllk Deletedmom_110 hala devlet hastanesinde bekliyorum yarın doktor bir daha bakacak bakalım 🥹 42ye bekletecek mi yoksa suni veya sezeryan mi verecek hala sancım yok
Deletedmom_110 Betullllk Allah devlet hastanelerine vicdan versin ya diyecek bişey bulamıyorum inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım benim bol bol dua et bak kabul olur senin duan❤️