merve211 Genel anestezi istiyorum aranızda genel anestezi ile sezeyan doğum yapan var mı spinal yada epiduraldan korkuyorum ameliyat ortamıni hayal ederken tüylerim diken diken oluyor benim gibi olan var mı
Asyos34 merve211 spinalde sakinleştirici veriyorlar istiyorsan uyuyorsun cocugu çıkartırken uyanıryorsun sarsıntıya
Minigim38 merve211 ben genel aneztezi oldum 10 da ameliyathaneye indim doktorla konuştuğum yerde bayılmışım 10:20 gece bebeğim doğmuş. 10:45 10:50 gibi kendime geldim narkozlu iken sayıklamışım karnım ağrıyor açım çiğ köfte istiyorum diye 😁bide polis çağırın doktoru şikayet edeceğim hani karnım agrimayacakti diye sayıklamışım 😁😁 narkozlu halim uzun sürmemiş sonra ağrı kesici iğne vurdular hafiflemisti ağrılarım. Bebeğimi öpüp kokladim. Sonra ilk ayaga kalkış zamanında hemşire kalkana kadar yardımcı oldu beni motive etmek için karşıma bebeğimin koydu hadi annesi kalk al bebeğini kucağına al dedi o şekilde kalkmistim ağrım oldu ama bebeğime doğru adim attıkça ağrımı hissetmez oldum 3 4 adım attırdi hersey normaldi. Sadece ne kadar dik kalkarsaniz o kadar acınız azalıyor ve sonraki kalkislarınız kolay oluyor destek almadan kalkıyorsunuz. Ben doğumdan sonra 1 hafta boyunca ağrı kesici iğne vuruldum çünkü dikimisin basında ve sonunda yanma oldu onun için vuruldum. Ben taburcu olurken bandımı çıkardılar eve geldikten 2 gün sonra dusumu aldım hemencecik iyileşti dikisim. Umarım sizinde kolay olur dogumunuz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🥰
AzraFarah merve211 ben genel anestezi ile doğum yaptım kızımda ama canım çok yanmıştı, bünyeyle alakalı belki de. O yüzden doktoruma danışıcam, spinalden de korkuyorum ama ağrı hangisinde az ise onu olmak istiyorum bu sefer
Bademmm merve211 ben bu dan 11 yıl önce oldum hiç birşey hissetmedim hemen de ayağa kalkmıştım. Çok kolay olmuştu. Derin bir uyku misss
merve211 Asyos34 işte o sakinleştiriciyi bütün hastaneler yapıyor mu bide ben tüp bebekle hamile kaldım korkum çok o yüzden
merve211 Minigim38 ya bende kesin sayiklarim Rabbim evladınızi size bağışlasın teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlere❤️🤲
merve211 AzraFarah benim ilk doğumum genel anestezi alan kişilerin çoğunluğu ağrı ve yanma fazlaydı diyor bakalım korkuyorum ama ne nasıp olucak
AzraFarah Mckeymouse ameliyatı hissetmedim ameliyat bittiğinde beni uyandırmaya çalıştıkları zaman çok kötüydüm
gecekusuanne merve211 ilk dogumum genel oldu cok cok guzeldi aci esigim cok düşük olmasina ragmen 6. Saatten sonra full ayaktaydim agri kesici bile yaptirmadim doktorun zoruyla bitek hastaneden taburcu ederlerken agri kesici yaptilar evde agrim olursa diye. Bakalim 27 sinde nasipse 2. Dogumum olcak buda genel olcak insallah ilki kadar kolay olur
merve211 gecekusuanne ay masallah hayırla evladını kucağına al canm benimde 03.03.23 inşallah burada paylaş durumunu benimde ağrı esigim çok düşük normalde ama bakalım nasıl olacak tüp bebek annesiyim bide çok korkuyorum
cahillesohbetikestim merve211 ben genel oldum ama spinal tam tutmadığı için genel olmuştum bu da durumu biraz zorlaştırdı açıkçası. İki anestezi birden olunca biraz ağır geldi. Tek genel olarak konuşacak olursak ilk uyanınca ağrın ve acın oluyor ama ağrı kesici yapıyorlar hemen zaten. Sütüm hemen geldi çok şükür sütten yana bir sıkıntı yaşamadım.
merve211 cahillesohbetikestim çok geçmiş olsun ikisi ağır olmuş ve zorlamıştır bakalım benimki nasıl olucak inşallah süten yana bende sıkıntı yasamam
cahillesohbetikestim merve211 inşallah kuzum benim. Yanına sıcak su torbası ya da havlu al havluyu sıcak sıcak göğüslerine koy sütün daha kolay iner birde ilk başta sık sık elle sağım yap o da etkiliyor