Mustafayigitvebeytugannesi Medd gözün aydın olsun canim Allah’ım sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🤲🌺🤗
HdyEsm Mustafayigitvebeytugannesi yeni resim yorum yaparmısınız doktor bir tahmin de bulun du ama net demedi
Mustafayigitvebeytugannesi HdyEsm kız canım doktor ne dedi 😊 sana sanırım yine kız demiştim bildiniz demiştin sende 🥰
catlover1 3kuzuAnnesiyim Mustafayigitvebeytugannesi https://www.hizliresim.com/7lk2877 bana da tahminde bulunur musunuz
catlover1 3kuzuAnnesiyim ay hadi inşallah doktor bugün bi çıkıntı gösterdi erkek gibi görünüyor dedi bir oğlum var 😅
catlover1 Mustafayigitvebeytugannesi teşekkür ederim bir kız bir erkek geldi hayırlısı doktor da çıkıntı gördü zaten sanırım erkek 😅
Mustafayigitvebeytugannesi catlover1 hayırlısı olsun canım 😊 Allah’ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🌺
navirantuna Benim de tahmin edebilir misiniz 1 hafta var öğrenmeme ama çok merak ediyorum. Mustafayigitvebeytugannesi
catlover1 3kuzuAnnesiyim o çıkıntıyı çıkartmamış belki kordondur diye hala bi ümit 😁 her şeyden önce sağlık ☺️