Aysek53 3kuzuAnnesiyim Doktorda kıza benziyor dedi 17 de gidicez bakalım netleşicek yazarım size sağlıklı olsun da 🤲🏻❤️
Dahliaa35 @3kuzuAnnesiyim Canim ilk 11+3 ultrason icin kiz demistin 13+6 da erkek dedin Alttaki Resimler de detayli goruntuler ayni gun yapildi Son tahminini alabilirmiyim 🥰 normal de bu hafta ogrenecegiz 😊 tsk ederim
snka2021 3kuzuAnnesiyim ücretsiz sayfaya sordum bildi. Ücretli sordum yanıldı :) burda da sadece sanırım @esmerella37 bildi hatta dedim nasıl olur bu bildiğin kız sonra belki kızdır falan dedi :)
3kuzuAnnesiyim snka2021 ucretlı hangı sayfaydı ben arzuma sordum bıde ucretsız bır sayfaya ıkısıde kız dedı
Guldvlcu @3kuzuAnnesiyim Bunları bugün verdi doktor bunlarda bellimi devlet olduğu icin söylemedi cinsiyeti
Koalammm 3kuzuAnnesiyim doktor yüzde doksan erkek demişti bakalım ne olacak bir dahaki gidişimizde tam belli olur teşekkür ederim tahmin için 🌼☺️
Naliin 3kuzuAnnesiyim sadece merakımdan soruyorum nasıl anlıyorsunuz acaba bi kaç kişi erkek dedi aynı şekilde:)
Senagrbnv Banada tekrardan bakabilir misiniz? Doktor yanıltmıyorsa kız dedi.13 haftalık fotoğraflarda 🙏💕