3kuzuAnnesiyim EmirDemir Allah razı olsun bemde abdestlıyım aksamı bklıorum bnde sana etcem Allah cok guzel hayırlı gamzelı bır kız cocugu nasıp etsın sana:) 19+2 yım 28 subatta ayrıntılım var
EmirDemir 3kuzuAnnesiyim Allah razı olsun Allah’ım sanada erkek çocuk tattirsin sağlıkla Allah’ım gonlumuze göre nasip etsin🤲🧿
Baharyesilfidan Mustafayigitvebeytugannesi Bugün öğrendik cinsiyetimizi oğlumuz olacak ALLAHIN izniyle 🤲🙏
Mustafayigitvebeytugannesi Baharyesilfidan gözün aydın canım Allah’ım sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🤲🌺🤗
snka2021 3kuzuAnnesiyim AA ben sana yazmadım mı 😀 bana kız dedinildi siz herkes kız dedi bende son ana kadar kız diyordum ama erkek çıktı benim bebeğim 😅😅
snka2021 3kuzuAnnesiyim  Kız gibi olan fotolara kız dediniz bende kız demiştim ama yanıldım :)
Zehraars 3kuzuAnnesiyim Hepsi aynı hafta 12 yani bir kaç güne 14 olacağız inşallah ama yeni ultrason yok maalesef ☺️ iki hafta önce erkeğe benziyor dedi bugünde büyük ihtimal kız dedi bu arada sizin tahmininizi merak ediyorum