Allahvargamyok serpil1baby benimde aynı sol kalçam çok ağrıyor dünden beride sağ bacağım nolacak bilmiyorum bende magnezyum kullanıyorum
zeynepmom34 serpil1baby aynı bensin bendede aynı oluyor 29+4 dinlenirce bişe yok yatınca bişe yok ama yürürken bıçak gibi batıyor normalmiş doktor aordum ama inan yürüyemiycen sinirleniyorum
serpil1baby zeynepmom34 sanki sinirlerime baskı yapıyor öyle hissediyorum sedece yürürken var aynen hala geçmedi sıcak su torbası koyucam şimdi başka çarem kalmadı.
serpil1baby Paradisee21 sicak su torbasi denedim Allah razı olsun valla yürüyorum batma yok şuan çok iyi geldi sağolun🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Paradisee21 serpil1baby sevindim geçmesine geçmiş olsun tekrardan❤️ Eğer ağrınız çoksa Günde üç kereye kadarda sıcak su torbası öneririm ve bol bol uzanmak benim böyle geçmişti🥰
Skn23 serpil1baby biliyorum ben onun ağrısını. Bide ben yattığım yerden asla kalkamıyordum . Birgün eşim eve geç gelmişti bende yere yatmıştım ama asla kalkamamıştım altıma işeniştim 2 saat ağlamıştım çok kötüydü .
serpil1baby Skn23 🥺 çok iyi anlıyorum sizi gerçekten zor bugün de davam etti ağrılarım gerçekten zor hepimizin yardımcı olsun Allah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Skn23 serpil1baby inşallah canım benim . Ama ben üşütünce daha artıyor bak buna eninim. Bel kalça kısmını üşütmemeye çalış sıcak giysiler giy