momlife_7 kahvaltıda yeşillik yumurta şekersiz açık çay içtim hep ,ekmek az yedim kahvaltı ekmeksiz olmuyor ama akşam yemeğinde çoğu zaman ekmek yemedim ,tam buğday ekmeği alabilirsiniz .ara öğünlerde meyve yanında yoğurt veya ayran şekeri dengeliyor,ciğ kuruyemiş yedim bide atıştırmak için bazen yoğurt ile karıştırdım .öğlen de bazen salata yaptım ,sebze vs yedim akşamdan yemeğim kaldıysa onu atıştırdım.Akşam yemeğinde de unsuz çorba sebze veya et yemeği veya fırında köfte yedim .ızgara türü de şekeri yükseltmiyor her yemeğin yanında da ya ayran ya yoğurt yedim .ekmekde çoğu zaman tüketmedim yada çok az yedim .pilav çok yükseltiyor tamamen hayatımdan çıkardım ,aynı zamanda hamur işi vs ağzıma sürmedim .ama yoğurt çorbası pirinçli yiyordum arada ,yükselmemişti benim. sen yine kendini tanırsın zaten zamanla .Ve yemekten sonra mutlaka hareket edin hemen yatmayın hareketsizlikte yükseltiyor ,ben havalar iyiyken yemekten sonra yürüyordum şekeri dengeliyor yürüyüş .Tabi kış olunca çıkamadım ama zaten düzene de girdi.sizinde girer inşallah stres yapmayın kendinize yediklerinize dikkat edin, zaten ediyormuşsunuz 😘