ssa239688 Kızlar yumurtlama 4-5 çatlama 6 şubat sanırım o gün en silik gördüğüm gündü. Üzerinden 13 gün geçti bugün 14. Gün olmuştur yarın regl günüm olsa çıkar mıydııı?? Şuan yeni test yaptm silik dahi degıl
arirangg ssa239688 Adetin daha gecikmediği için çıkmayabilir. Yarın adet olmazsan 2 gün daha bekleyip sabah ilk idrarla test yap. Ya da bugün bile imkanın varsa kan versen kanda çıkar
Eylul65 ssa239688 Olsa çıkardı ben yumurtlamadan 11-12 gün sonra yaptım çıktı ama herkeste aynı olmayabilir
ssa239688 arirangg regl belirtilerim var aslında ama yinede bukadar süre geçmesine ragmen görür müydüm acaba dedm göğüs hassasiyeti çok fazla var şuanda regli olacağım büyük ihtimalle 😏
ssa239688 Yakut16 burada 3 4 gün önceden öğreninleri görüyorum bende olsaydı çıkardı herhşde dedim bi ben mi sabırsızım diye düşündüm ama kaset testle öğrenen var aslnda regli olacagım herhalde 😏😏
Byztsc ssa239688 regl belirtileri oluyor bende de durum öyleydi normalden çok daha fazla göğüs hassasiyetim vardı şuan 7 haftalık hamileyim
ssa239688 Byztsc Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 benim yarın regl tarihi ama silik dahi degıl suan test