Sellmaa_akk Merhabalar ilk betam 553 çıktı üç gün sonra perşembe günü 1778 ama kese görünmedi Salı tekrar gel dedi bugün acilde betam >1000 yazıyor bu ne demek zaten binden büyüktü değerim düşmemiştir değilmiş dış gebelikten korkuyorum
Hayriye1234 Sellmaa_akk sanırım tahlil istemle alakalı o. Benim de >1000 görünüyordu. Şuan 12 haftalık hamileyim
Senaykork Sellmaa_akk karindanmi bakıldı bence bidahaki gittiğinizde Altan bakilmadiysa baktırın , değeriniz yüksek görünür
Serpilinumudu Sellmaa_akk canım benim 10 bin küsürdü betam sonra alttan gözüktü kese karından gözükmedi merak etme sende görürsün inşallah
Pamuk Sellmaa_akk benimde >15000 gösterdi en son doktor dediği hastanenin ölçüm.kapasitesi bukadar dedi yani bu 70binde olabilir 50 binde dedi takma mühim bisey yoktur bide oncekinde kalbinin durduğunu nasıl anladin
Sellmaa_akk Senaykork karından göremedi alttan baktı çok küçük bir şey var ama kese mi bilmiyorum dedi
Sellmaa_akk Pamuk kalbi geç atmıştı zaten sonra kahverengi leke oldu acile gittik bir hafta olmuş kalbi duralı anlamamışım
NobleMom Sellmaa_akk kan verdiğiniz hastanenin ölçüm kapsitesi max 1000 olduğu için değerinizi 1000 e kadar ölçüp sonrasını ölçememiş. Bu yüzdenden değerinize >1000 yani çıkan sonucun 1000 den büyük olduğunu ifade etmişler. Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum. Artık beta baktırmanıza da gerek yok. İlla baktırcam diyorsanız da sürekli aynı merkezde baktırmaya dikkat edin. Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🌸🤲🏻
Pamuk Sellmaa_akk Rabbım bidaha yaşatmasın bende 2bucuk ay önce kürtaj oldum yine hamileyim şükür Rabbım kucagimizi boş birakmasin
Sellmaa_akk Pamuk benim de tam o kadar oldu kürtaj oldum çok zordu .Allah yaşatmasın bir daha sizinki ne kadar oldu