Esma1993 Kizlar bu konu hakkinda bileniniz var mi bi kac kere olcum yaptigimda sekerim 130lardaydi bu durumu yasayan var mi
catandgirlmom Esma1993 benim bildiğim kilolu bebiş fazla su sorunu vs oluyor gebelik şekerim var diyet yaparak ilerliyorum arada kaçırırsam sonraki öğünde dikkat ediyorum 140 max değer toklukta sizib zaten altındaymış
catandgirlmom Esma1993 yok hiç yanmadı ben hiç bir belirtisini görmedim şeker yükselmesinin, yüklemede anladık şekerimin çıktığını.. şimdi gündr 4 kez ölçüyorum 1 kere aştım 150 lerde gördüm o da tatlıyı fazla kaçırmıştım ama belirti olmadı
Esma1993 mysweetbabyy en yuksegi 140 diyo dr ama korkuyorum nedensizce bazen cihaz yalnis mi olcuyor acaba diyorum
Esma1993 catandgirlmom seker yuklemesinde bende bir belirti gormedim fakat evde kendim olcum yaptigimda gozlerim yaniyor sanki 😄 insallah makinemde dogru olcum yapiyodur 🙂
catandgirlmom Esma1993 yok yok öyle bir belirti bence varsa da aşırıı aşırı yüksek sonuçlarda çıkıyordur.. siz içinizi ferah tutun 140 ın altında olduğu sürece içinizi rahat tutun 😊 bende eşimi vs ölçüyorum sürekli doğru mu ölçüyor diye 😂