Hanımlar merhaba
Doğum hikayemle geldim, çok şükür Rabbim ikinci evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip etti.
13.02.2023 tarihinde artık 40+1 olmuştum ve son bir haftadır artık her sabah ah ağrım sızım varmı diye uyanıyordum ve hiç birşeyim yoktu genelde.
Akşamları benı rahatsız eden bazı ağrılar veya kasılmalar oluyordu Elif abla ve Maşidemle hep iletişimdeydik ve bunların beklediğimiz şeyler oldugunu söyleyip yapmam gerekenleri öğrenip beklemeye devam ediyordum.
Ve o sabah aslında beklediğim çok tanıdık hisle uyandım. Herşey ilk oğlumdaki gibiydi kasılmaları hissediyordum 20 dk da bir ile karşılamaya başladım bu defa kesin dedim bu defa gol olacak.
Elif ablayla ve Maşide ebemle görüştüm. Sare hocam da afet bölgesinden dönmüştü haberini almıştım bebeğim Sare Hocamın ellerine doğmak için bu günü seçmişti adeta.
Ülkemizde yaşanan bu zorlu günlerde hocamın dişini tırnağına takarak uykusuz dinlenmeden ayrımsız her gebeye yardım ediyor olması beni çok mutlu etti Allah sizden razı olsun hocam.
Kasılmalarım artık oldukca artmıştı ve önce klinikte Maşide Ebem ile görüşüp sonra Elif Ablam ile hastanede buluştuk.
İlk karşılaşmamız olmasına rağmen beni öyle sıcak bi sarılmayla karşıladı ki o an teslim oldum.
3 cm ile klinikten çıkmıştım hastaneye girişim ve bebeğimin doğumu sanırım 1 buçuk saat civarında bir süreçte gerçekleşti.
Sihir gibiydi mucizeydi adeta.
Dualar eşliğinde masajlarla gerçekleşti herşey.
Tabi arada ben zorluklar çıkardım. Doğurmaktan vazgeçtim 🤦🏼♀️😂 Elif abla ikna etti sağolsun.
Olmayanı istedim annem gelsin dedim o krizi de atlattık Elif abla sayesinde en sonunda Sare hocamı görmeden ıkınmam diye ortalığı ayağa kaldırmıştım ama öyle güzel yönetti ki süreci herşey mükemmeldi.
Önceki doğumum başka bir hekim ile biraz uzun suni sancılı ve bu doğumda anladığım kadarıyla travmalı geçmişti her ıkınmamda aslında kendimi diğer doğumda hissediyordum ve herşeyi yarım bırakıp ağlamaya başlıyordum. Ama sonunda herşey mükemmeldi. Sare hocamın doğum anında o naif sesinin bi anda herşeyi nasıl kontrol altına aldıgını ekiple nasıl güzel bir harman olduklarını görünce bende bi anda kendimi onların bir parçası gibi hissedip eski travmalarımdan sıyrılıp hop diye kucağıma aldıgımı gördüm. Hatta inanamadım 😂
Sare Hocama, Elif Ablama, Maşide Ebeme çok teşekkür ederim. Ayağınıza taş değmesin rabbim yolunuzu bahtınızı açık etsin 💙
Doğumu Bahçelievler Memorialde yaptım
Doktorum hastane ile anlaşmalı hastanenin kendi doktorlarından değil özel kliniği var ismi:
Sare Davutoğlu
Maşide Ebem doktorumun klinik ebesi.
Elif Evem özel ebe doğum ücretine ekstra ödendi.
Dopum 24.000 tl
Ben iki dikiş için anestezi istedim bu sayede 3.000 tl fark ödedik 27.000 tlye geldi.
Elif Ebem için ise yine ekstra 3.000 tl ödedik.
Sormak istedikleriniz olursa seve seve yanıtlarım 💙
Herkese kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim💙