Duyulurum belinay41 ilk gebelikte Funda Demirel’e gidiyordum memnundum. En son Aybike Atık karslıya gittim memnun kalmadım. Evrim hanım vardı o da çok iyi Pınar çakır da kötünün iyisi idi.
Nilgunaksudizdar belinay41 Ben 30 haftalık olana kadar Mehmet beye gittim çok tatlı bir doktor insanı da rahatlatıyor gereksiz yere germiyor ne sorsan cevap veriyor sağolsun biz çok memnun kaldık. Bir kerede Emre Sertele gittim oda aynı o şekildeydi ama Mehmet bey daha iyiydi diyebilirim. Ayrıca perinatolog Gökçe hanımda çok iyi biri ben hala ona gidiyorum gelişim geriliğimiz olduğu için çok harika bir insan 😇
Sydtrn34 belinay41 Mustafa goktan gelmiş Şubat ayında derincedeydi Mart ayında alikahyada çok iyi bı doktor bence sen sormadan herşeyi soyluyo zaten kendisi de özel hastaneden gelmiş
belinay41 Asfdg aynen Mehmet Bekir Tuğrul çok iyi ama her şeyi tam emin olmadan söylemiyo😂 onun sayesinde bebeğimin cinsiyetini 24 haftalık Ken ayrıntılı ultrasonda öğrendim😂 24 haftalıktım hala emin değilim cinsiyetini söylemem demişti bende çok zorlamıştım kız dedi sonra ayrıntılı ultrasonda girdim cinsiyeti ben doktora söyledim öyle tam emin olmuştu😂😂 Emre Sertel nasıl peki ona hiç gitmedim yerim uzak her zaman gidemiyorum hastaneye 2 ay oldu kontrole gitmeyeli her şeyi ayrıntılı söylüyo mu
belinay41 Duyulurum evrim hanıma gitmedim muayenede her şeyi ayrıntılı söylüyo mu yoksa muayene edip geçiyomu
Asfdg belinay41 aa bende perinatologa gidiyodm tansiyondan dolayı her gittiğimde bi kız gbi bi erkek gbi diyodu 20 haftada Bekir beye gittim kesin kız dedi çok güzel muhabbet ediyo konuşuyo cana yakın geldi bana 😊 Emre beyde ilk gebeliğimde acilde görmüştüm çok açıklayıcı abi gbi yaklaşmıştı ben gebelik zehirlenmesi yaşamıştım tansiyonum çok yüksekti acil sezeryan falan diyince baya ağlamıştım korkma abicim falan demişti açıklamıştı güzelce hatta eşimi de doğumhaneye alıp ona da anlatmıştı devlette böyle doktorlara rastlamak zor
Pamuk belinay41 istediğiniz doktora randevu nasıl buluyorsunuz ben asla kocaelide düzgün randevu bulamıyorum
belinay41 Nilgunaksudizdar emre Sertele randevu aldım ama arada kaldım bu sefer de ona gidiyim sonra tekrar Mehmet Turgrul bekire alırım
Nilgunaksudizdar belinay41 Aynen öyle yapabilirsin ikiside iyi zaten ama farkı anlarsın deneyimlerinde canım
belinay41 Pamuk körfezde bende baktım yok ama Alikahyada bir sürü var randevu bişiy sormak istiyorum körfez de doğum oluyo mu ya da sopalı hastanesinde Bi bilgin var mı
Pamuk belinay41 sopalidada geçen bisey icin gittim dogumhaneye gönderdiler savcıyla dolaşan kadınlar kuvezde bebekler vardı demekki ortada oluyor