Percemm3535 Merhaba ben 6+3 hamileyim.ilk öğrendiğimde eğepole gittim ve anlatilanlarin aksine hic memnun kalmadım.asik süratli ve aceleci bir doktor.karatas hastanesinde aysel zabit taşer duydum çarşamba günü randevum . Umarim memnun kalirim.
ZeynepSare Kesinlikle memnun kalırsınız bence ben 8.haftamdan bu yana gidiyorum çok memnunum doktordan ziyade bi anne şevkatiyle yaklaşıyor gerçekten tatlı dilli güler yüzlü bi doktor 🤗🤗
ZeynepSare Sadece tek dezanvantajı çok yoğun ama yine de herkese hatta doğuma visitlere vs yetişiyor ☺
Percemm3535 ZeynepSare çok sevindim iyi olduğuna🙂 peki kisisel numarasini veriyormu acil durumda ulaşabileceğimiz. Egepolde doğuma bile kendi doktorun girmiyormuş kim nöbetciyse o bunu duydum ve soğudum resmen
ZeynepSare Percemm3535 evet whatsapp numarası da var evi de karataşta zaten doğum olsa 7dkda hastanedeyim diyor ☺
Elabadeninannesi Ben çiğdem hanıma gidiyorum harika bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum seni dinliyo anlatıyo sen sormadanda bu hafta bunlar olabilir diyor güleryüzlü sorun olduğunda ara yada whatsaptan yaz anında cevap veriyor Allah razı olsun harika bi doktor
Percemm3535 Elabadeninannesi çiğdem hanimida çok duydum bir arkdasm aysel hanımı önerdi ona doğum yaptırdı bakalım inşallah bende memnun kalirim 🙂
ZeynepSare Percemm3535 en son sorduğumuzda normal sezeryan 1900dü ama ocak 1den sonra zam gelicek demişlerdi