pnraks güzel arkadaşım öncelikle biliyorum imkansız gibi geliyor ama hamilelik işini gerçekten kafanızdan silin bu ay hamile kalayım kalayım diye lütfen ilişki yaşamayın biliyorum çok çok çok zor hatta imkansız gibi ama lütfen zamanı ne zamansa gelecek zaten diye düşünün ve kafanızdan atın o düşünceleri. Ben kendim bunu söylüyorum çünkü yaşadım. Kimyasal gebelik nedir hiç bilmiyordum duymamıştım da evlendiğimizde çocuk düşünmüyorduk bir yıl sonra yaparız diyorduk. Sonra bi gün işte yani yanlışlıkla olacak ya hamile kaldım, hiç çocuk düşünmediğim halde o hamilelikte ben inanılmaz bir şekilde anne oluyorum moduna girdim ama meğer kimyasal gebelikmiş kendimi mahvettim çocuğum olmayacak şöyle de böyle de diye. Sonra sürekli her ay bakın abartmıyorum gerçekten her ay kesin hamileyim moduna giriyordum daha adetime günler varken test yapıyordum🤦🏻♀️ bu süreç 2019 mayısta kimyasal gebeliğim sonlandı 2019 aralık ayı da dahil olmak üzere devam etti. Ama artık ben çocuğum olmuyor diyerek kendimi gerçekten yataklara düşürecek kadar kötü olmuştum. Her neyse o dönem bi soğan kürü diye bişi gördüm zaten onu yaparken hamile kalınmıyormuş heralde öyle okumuştum sanırım. O ay ocaktan sonra işte adetim bitince süreyi nasıldı hatırlamıyorum ama soğan kürünü yaptım ama zaten istesemde bu dönem çocuğum olmayacak diyerek ben normal ilişkime devam ettim asla hamile kalacak mıyım modunda değildim. Çok özür dileyerek söylüyorum bayağı akıntım olmuştu beyaz beyaz anormal şekilde. Her neyse o ay işte adetime daha bir hafta vardı memlekete (kocaeline) gitttik yollarda bozuktu otobüsle yola çıktık arabayla gitmedik, sonra ben istanbula geçtim abartısız söylüyorum belki 20 km yol yürüdüm o gün ama hamilelik düşünmüyorum ya o ay asla umrumda değil rahat rahat takılıyorum hamile olma ihtimalimi düşünsem evden dışarı çıkmam. Derken ben şubat ayında hamile olduğumu öğrendim. Neden anlattım size umut olsun diye. Yaşınız nedir bilmiyorum ama küçük olduğunuzu düşünüyorum bir seneye kadar normal korunmasız ilişkinize devam edin ama takmayın lütfen ben çok takmıştım doktora gitmiştim polikistik olduğumu söylemişti eşimden sperm testi istemişti yaptırmadık o dönem biraz daha duralım dedim. Üzülmeyin yani gerçekten nasibi ne zamansa o geliyor zaten. Soğan kürü hamilelikte sıkıntı oluyor sanırım bilmiyorum tam dikkatli yapmak gerekebilir. Tavsiyem yine diyorum nolur takmamaya çalışın kafanıza gerçekten o zamanı gelince gelecek sımsıkı sarılacaksınız her şeyin bir zamanı var. Bir sene boyunca olmazsa bi doktora gidin içiniz de rahat etsin. İnşallah bir senete kalmadan sağlıklı evlatlarınız olur♥️ 35 ya da 30 yaş üstüyseniz sanırım 6 ay korunmasız olmazsa o zaman başvurmanız gerekir doktora öyle bilmiyorum yanlış olmasın