Zagrozunannesi Dogankubra Doğumdan sonra 5. Gun 15 kilo vermıstım sımdı oğlum 3 ay 15 günlük 20 kilom gitti ama ben 28 kilo almıştım hala 8 kilo fazlam var o da göğüslerdim büyük ve biraz gobegım sarkık o kadar 🤣onlar da gider emeklerken ınsallah
Esra___ Zagrozunannesi allahım böyle postları görünce dünyalar benim oluyor 38+2yim 23 kilo aldım daha oğlumun da pek gelesi Yok şişmeye devam yani inş ben de veririm hemen özel bişey yaptınız mı vermek için
Zagrozunannesi Asdfgh ödem oluyor canım dedıgım gıbı hiç takma ben bi hafta da 2 kilo aldığımı hatırlıyorum normal bence
Zagrozunannesi Asdfgh takmayın valla sız ve çocuğunuz sağlıklı olun gerısı onemlı degıl tabi bu benım düşüncem o Doğum masasından sağ sağlam çıkın gerisi onemlı degıl
YusufEnes 27 Ekim’de sezeryan ile Doğum yaptım 80 ile Doğuma girdim üç gün sonra eve geldiğimde 76 kiloya inmiştim bugün Doğumdan sonraki 7. Günümde ve 73 kiloya düşmüşüm umarım gider kilolar yoksa aşırı psikolojim bozuluyor 🙄 bu arada toplam 13/14 kilo almıştım ve Bebek 3360 gramdı 😌
_RainBow YusufEnes reyaptan memnun kaldınızmı acaba sezeryanda temizlik vs nasışsı bende oraya gidiyorum çok merak ediyorum.
giznum 53kilo ile hamile kaldım kızlar 76 kilo ile doguma girdim 23 kg fazlalık vardı ve dogumdan 3.gün sonra 73 kiloya inmiştim cok şaşırmıstım ne bu sadece bebekmi çıktı diye 😃bebeğim şimdi 15 günlük 67 kg indim ama insanın cok pskolojisi bozuluyor kiloluyum diye inşallah zamanla ineriz 🙈 buarada karnınızdayken kıymetini bilin çıkınca çok yorucu 🙄